La ce e nevoie să renunți ca să trăiești cu INIMA deschisă? Luna Plină în Leu (25 Ianuarie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 22 ianuarie 2024, 4950 vizualizari

Luna Plină în Leu din 25 Ianuarie ne vorbește despre intențiile și dorințele noastre lansate în urmă cu câteva săptămâni. Fiind vorba despre un fenomen de Lună Plină în Semnul Leu, ne putem gândi la strălucirea si la esența noastră, la disponibilitatea de a ne arăta lumii.

Luna Plină în Leu este despre strălucire, autenticitate, libertatea de acțiune și de exprimare și, până la urmă, despre bucuria pe care fiecare dintre noi o putem aduce și amplifica în viețile noastre. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

La ce este nevoie să dai drumul? La ce e nevoie să renunți ca să poți iubi mai mult? Ce trebuie să faci pentru a trăi cu inima deschisă? Ce ai nevoie să vezi pentru asta? 

De obicei, în preajma fenomenului de Lună Plină, avem parte de niște conștientizări și e ca și cum s-ar aprinde un far mare pe cer și în inimă care ne luminează calea. La nivel de conștiință ni se arată niște aspecte ale Sinelui pe care nu le-am văzut până acum. 

Când vorbim despre Leu ne referim la bucurie de viață, la creativitate,  strălucire,  expresie de sine și iubire. Toate acestea vor fi puse sub reflector în preajma datei de 25 Ianuarie

De asemenea, e important să fim atenți la exagerări și la orgolii nemăsurate pentru că există posibilitatea să devenim mai rigizi decât de obicei. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Cu Luna Plină în Leu, tindem să fim orgolioși și încăpățânați și să vedem lucrurile doar din perspectiva noastră, să luăm totul așa cum ne convine nouă și să evităm sau să omitem celelalte aspecte. Așadar, mare atenție la exagerările ce pot avea legătură cu Ego-ul care tinde să fie foarte prezent în zilele premergătoare aspectului de Lună Plină în Leu. 

Energia acestei Luni Pline în Leu ne susține să ne deschidem inima și să ne conectăm cu dorințele și pasiunile noastre. E timpul pentru mai multă stralucire, curaj, putere și bucurie în viața noastră! Simți și tu?

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole