Surprize și soluții inedite: Uranus revine în mers direct în Taur (27 Ianuarie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 24 ianuarie 2024, 4145 vizualizari

Uranus revine în mers direct în Taur din 27 Ianuarie. Planeta Uranus este responsabilă de schimbare, de inovație și de reinventare. Fiind vorba despre planeta care guvernează Vărsătorul, privim lucrurile dintr-o perspectivă a neașteptatului și a surprizei. 

Așadar, în preajma zilei de 27 Ianuarie ne putem aștepta la tot soiul de noutăți, la tot felul de soluții pe care nu le-am văzut până acum. Cu Jupiter și Uranus în mers direct în Taur este important să fim atenți la tot ceea ce ține de finanțele noastre, la tot ceea ce se întâmplă legat de siguranța noastră, de confortul nostru, de resursele noastre și de felul în care ne valorificăm aceste resurse. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Respectul de sine și propria valoare vor fi temele principale odată cu revenirea lui Uranus în mers direct în Taur. Grija față de corp, față de resursele noastre de orice fel, grija față de noi înșine vor fi extrem de prezente. Vom acorda o atenție sporită păcii și liniștii interioare și vom căuta să ne relaxăm mai mult și mai eficient.

Pacea, liniștea și relaxarea sunt atribute ale Taurului și toate reprezintă moduri esențiale prin care putem avea grijă de noi. Atunci când suntem deschiși să primim recompensele pentru munca noastră și pentru ceea ce aducem noi în lume este un mod prin care arătăm grijă și respect față de noi înșine.

Reconsiderarea felului în care ne administrăm finanțele, poate fi, de asemenea, un mod prin care avem grijă de noi. Se recomandă chiar să facem o listă cu modurile în care putem avea grijă de noi, pentru a avea o mai mare claritate în privința respectului de sine. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Încheierea retrogradării lui Uranus, din 27 Ianuarie ne poate aduce niște conștientizări și noi perspective despre modul în care putem avea acces la resursele materiale.

Cu Uranus în mers direct în Taur avem parte de surprize, vin idei neașteptate, soluții inedite în privința resurselor noastre.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole