CURAJUL de a ne împlini DESTINUL: Marte în Berbec (30 Aprilie - 9 Iunie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 30 aprilie 2024, 5823 vizualizari

Planeta Marte tranzitează semnul Berbec între 30 Aprilie și 9 Iunie. În Berbec, Marte se simte foarte bine, fiind în semnul lui de domiciliu. Marte în Berbec este despre autenticitate, despre reinventare, despre soluții și idei, este despre a înfrunta provocările vieții cu forță și determinare. Știe să-și ia ce vrea, luptă fără rezerve, cu riscul de a face valuri în jur și de a risipi mai multe resurse decât e cazul. Este gata oricând să doboare orice obstacol care îi apare în cale. 

Uneori, Marte în Berbec ne poate predispune la acțiuni pripite și la neatenție. Avem tendința de a reacționa instinctiv și impulsiv, mai ales atunci când ne simțim hotărâți și determinați. 

Perioada cuprinsă între 30 Aprilie și 9 Iunie este o perioadă a acțiunilor pasionale, a deciziilor rapide, a impulsurilor creatoare și inovatoare. Putem accesa noi orizonturi și noi oportunități atât din perspectivă personală cât și profesională. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Cât timp Marte s-a aflat în Pești, am fost destul de pasivi, nehotărâți, oscilanti si evazivi, iar acțiunile noastre au fost discrete și generate de emoții puternice. Mai exact, am acționat de nevoie, nu din entuziasm sau convingere.

Din 30 Aprilie, cu Marte în Berbec, suntem dispuși să ne folosim de toate resursele interioare pe care nu le-am accesat până acum. Avem acces la creativitate, determinare, inițiativă și hotărâre. Suntem susținuți să aducem visele în realitate

Energia adusă de Marte în Berbec, ne stimulează să preluăm controlul propriei vieți, să alegem conștient ce experiențe ne dorim să trăim fără să mai așteptăm aprobarea celorlalți. Practic, ne recăpătăm puterea personală, suntem mult mai prezenți și gata de acțiune, fie pentru a repara  ceva, fie pentru a crea ceva complet nou.

Marte și Nodul Nord în Berbec 

Marte în Berbec ne oferă acea infuzie de curaj de care avem nevoie pentru a face un salt semnificativ în viețile noastre, în special în acele sectoare activate în harta natală. Tranzitul lui Marte în Berbec se va resimți precum o reîntoarcere la viața, precum un zvâc creator, adrenalina unui nou început și îndrăzneala de a lupta până la capăt pentru a ne îndeplini visele. 

În preajma datei de 19 Mai, Marte se întâlnește cu Destinul(Nodul Nord) în Berbec, oferindu-ne curajul și îndrăzneala de a face schimbările necesare în viața noastră. Practic, suntem împinși de la spate să acționăm pentru a ne împlini propriul destin

E de preferat să folosim într-un mod cât mai sănătos și benefic această energie înflăcărată a lui Marte în Berbec. Nu este exclus să ne trezim prinși în tot soiul de conflicte și lupte, să devenim reactivi și chiar violenți. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Așadar, atenție la tendința de a genera sau dezvolta conflicte, pentru că acestea se pot transforma în adevărate războaie în care se pierd resurse, relații, statut și așa mai departe. 

Ce aduce Marte în Berbec? 

*Curajul de a începe ceva nou
*Preluarea controlului propriei vieți
*Ambiție în îndeplinirea obiectivelor
*Energie, vitalitate și forță
*Combativitate și luptă
*Impulsivitate, precipitare și exagerări
*Frământări sociale, revolte
*Ostilitate, tendința de a respinge limitele și regulile
*Sport și alte activități care necesită efort fizic
*“Heirupism” și epuizare
*Acțiuni și alegeri individualiste
*Neliniște, nerăbdare, furie
*Spontaneitate
*Încredere în sine, curaj 
*Șansa de a ne împlini propriul destin 

Cu Marte în Berbec (30 Aprilie - 9 Iunie) ne putem aștepta la schimbări majore de energie, la răsturnări dramatice de situație, care, practic ne pot schimba realitatea. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole