Momentul ADEVĂRULUI interior: Luna nouă în Taur (8 Mai 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 04 mai 2024, 7206 vizualizari

Luna nouă în Taur din data de 8 Mai 2024 este o Lună nouă  frumoasă, cu potential de creștere și înflorire, prin energia fertilă pe care Universul o așterne la picioarele noastre. Luna nouă în Taur ne reamintește că a venit momentul să trăim acele experiențe pe care le păstrăm în sufletul nostru, creându-ne un teren propice pentru manifestare

În preajma zilei de Lună nouă e benefic să păstrăm un jurnal în care să ne scriem intențiile, să le triem și să ne concentrăm doar asupra a ceea ce ne dorim cu adevărat. Este un moment al adevărului în care devenim conștienți de intențiile noastre autentice, aliniate cu sufletul și cu adevărul nostru interior. 

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA PERSONALIZATĂ A PREDISPOZIȚIILOR PENTRU URMĂTOARELE 6 LUNI.

Luna nouă Taur din 8 Mai ne ajută să materializăm intenții, să plantăm semințe pe un sol extrem de fertil. Putem să scriem pe un bilețel câteva intenții apropiate de sufletul nostru și să îl îngropăm lângă rădăcina unui copac, încredințând astfel Mamei Pământ, susținerea, îngrijirea și hrănirea dorințele noastre. 

Luna nouă în Taur poate deschide niște noi posibilități, niște culoare de manifestare în privința finanțelor sau în domenii ce țin de creativitate și profesie

E important să fim deschiși pentru a putea vedea, recunoaște și primi ceea ce Universul are pregătit pentru noi. Luna nouă în Taur este precum un cadou din partea Universului. Acest cadou poate veni sub forma unui nivel de înțelegere profundă, a unei revelații, a unei soluții ce ne poate aduce o mare reușită într-un proiect personal sau profesional. 

În preajma zilei de Lună nouă în Taur ni se deschide un spațiu pentru prosperitate, abundență și confort. E important să putem vedea și recunoaște ceea ce e potrivit pentru noi în acel moment. 

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA PERSONALIZATĂ A PREDISPOZIȚIILOR PENTRU URMĂTOARELE 6 LUNI.

Se crează un spațiu magic de manifestare și va trebui să fim extrem de atenți la gândurile și intențiile pe care le lansăm. Atenție la gândurile pe care le hrănim, pentru că uneori se pot materializa și acele intenții mai puțin potrivite de care nu avem cu adevărat nevoie. 

E posibil să ne simțim devitalizați, să avem sentimentul că ne mobilizăm mai greu, asta din cauza faptului că, în preajma Lunii noi, nivelul de energie este mai scăzut. 

Așadar, e un moment excelent să ne îngrijim de noi înșine, să ne odihnim mai mult și să ne satisfacem nevoile, atât cele fizice cât și pe cele sufletești. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 Instagram
Astro Shop

Cele mai noi articole