Materiale publicate de Anca Stoica

Atmosfera astrală FEBRUARIE 2019: Acțiuni în forță

Contextul astral al lunii Februarie este foarte animat, astfel că nici vorbă de liniște sau confort. Evenimentele de fundal rămân în parametrii cunoscuți, însă la nivel individual, vom avea senzația că totul se desfășoară foarte rapid, fără a putea ține frâiele niciunei acțiuni în care suntem implicați. Ca și cum timpul sau evenimentele nu mai au răbdare cu noi.
Citeste tot articolul

Previziuni numelorologice 2019. Nici vorbă de plictis!

Vibrația numerologică a anului 2019 este 3. Astfel, fundalul energetic al anului ne va predispune la evenimente sociale, cu multă lume, situații deosebite, evidențiindu-se totodată și tendința la distracții și frivol. Este un an al creativității, al comunicării prin orice mijloace, un an al regenerării și al expansiunii.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2018: Soluții și rezolvări neașteptate

Ambientul astral al lunii Septembrie ne va aduce lămuriri, soluții și rezolvări cu totul și cu totul neașteptate, în toate domeniile vieții cotidiene. Deși este foarte posibil să ne displacă mesajele, îndemnurile sau contextele ce ne vor înconjura în mod evident, vom înțelege și accepta (în sfârșit!) că viața fiecăruia dintre noi trebuie să ia o altă turnură.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IULIE 2018: Schimbări și iar schimbări

Din nou avem sezon de eclipse în această lună. Plus intrarea în mișcare aparent retrogradă a lui Mercur, planeta mentalului și comunicării, în Semnul Leului, plus Marte care se află deja în mișcarea aparent retrogradă în Semnul Vărsătorului, plus reluarea mersului direct al planetei Jupiter, marele benefic. Pe scurt, o perioadă foarte dinamică, foarte provocatoare în care totul se va reformula din temelii, atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv.
Citeste tot articolul