Materiale publicate de Anca Stoica

Astro Shop

Previziuni numerologice 2018. Cooperare și echilibru!

Foarte evidențiate vor fi pe tot parcursul acestui an relațiile de cuplu. Va exista o predispoziție la rezolvarea, ameliorarea neînțelegerilor, lămurirea unor situații matrimoniale care trenează de multă vreme. Toate relațiile de cuplu vor trece printr-un iureș care se produce în mod regulat, în funcție de situația acelui cuplu. Căsătoria, separarea, divorțul vor reprezenta subiecte principale
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală DECEMBRIE 2017: Declanșarea marilor schimbări

Primul eveniment astral al lunii este aspectul de Lună plină în Semnul Gemenilor pe 3 Decembrie. Tot pe 3, Mercur își încetinește mișcarea prin Săgetător și ușurel o ia îndărăt, intrând în mișcarea așa-zis retrogradă. Astfel 3 Decembrie este o zi foarte importantă pentru că se închid etape privitoare la mentalitatea și filozofia de viață abordată până acum, fiind un moment excelent de a porni în căutarea unor alte valori morale și spirituale. Vom revizui multe concepții și planuri față de tot ce ne înconjoară, iar sistemele de credință vor intra discret pe un alt făgaș.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2017: Acțiune în forță

O lună foarte dinamică, orientată spre acțiune de anvergură. Poate fi vorba despre acțiuni un pic hazardate, acompaniate și de o mare dorință de aventură. Dacă în prima parte a lunii – cât Soarele se va afla în Semnul Scorpionului – vom fi mai introvertiți, mai discreți, tentați de a acționa mai ales la nivel mental sau în secret, în a doua parte vom simți nevoia de surle și trâmbițe pentru a ne anunța fiecare decizie sau mișcare.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2017. Relațiile pe primul loc!

Octombrie este o lună în care ar trebui să ne preocupe relaționarea cu ceilalți, selectarea anturajului apropiat, selectarea partenerilor de viață și de afaceri, cooperarea la modul general și mai puțin competiția sau lucrul pe cont propriu. Ceea ce vom alege acum în plan relațional se va dezvolta pe ani buni de acum încolo, astfel incat este foarte important să ne focusăm pe relațiile care ne sunt utile din toate punctele de vedere. Și touși ar trebui să primeze nevoile sufletești în orice tip de relație..., in ciuda contextelor realitatii imediate.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2017: Începutul unei etape greu de anticipat

Iureșul care se declanșează acum ne va ajuta să ne orientăm spre adevăratul nostru drum în viață, spre oamenii care ne vor fi alături de acum încolo, spre orizonturi nebănuite încă. Să ne amintim că ne aflăm într-un an de vibrație 1, luna Septembrie are și ea vibrația 1, deci este cea mai importantă perioadă a acestui an, dar și a următorilor nouă ani. Legea lui unu întră în vigoare în adevăratul sens
Citeste tot articolul