Materiale publicate de Anca Stoica

Previziuni numerologice 2018. Cooperare și echilibru!

Foarte evidențiate vor fi pe tot parcursul acestui an relațiile de cuplu. Va exista o predispoziție la rezolvarea, ameliorarea neînțelegerilor, lămurirea unor situații matrimoniale care trenează de multă vreme. Toate relațiile de cuplu vor trece printr-un iureș care se produce în mod regulat, în funcție de situația acelui cuplu. Căsătoria, separarea, divorțul vor reprezenta subiecte principale
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală DECEMBRIE 2017: Declanșarea marilor schimbări

Primul eveniment astral al lunii este aspectul de Lună plină în Semnul Gemenilor pe 3 Decembrie. Tot pe 3, Mercur își încetinește mișcarea prin Săgetător și ușurel o ia îndărăt, intrând în mișcarea așa-zis retrogradă. Astfel 3 Decembrie este o zi foarte importantă pentru că se închid etape privitoare la mentalitatea și filozofia de viață abordată până acum, fiind un moment excelent de a porni în căutarea unor alte valori morale și spirituale. Vom revizui multe concepții și planuri față de tot ce ne înconjoară, iar sistemele de credință vor intra discret pe un alt făgaș.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2017: Acțiune în forță

O lună foarte dinamică, orientată spre acțiune de anvergură. Poate fi vorba despre acțiuni un pic hazardate, acompaniate și de o mare dorință de aventură. Dacă în prima parte a lunii – cât Soarele se va afla în Semnul Scorpionului – vom fi mai introvertiți, mai discreți, tentați de a acționa mai ales la nivel mental sau în secret, în a doua parte vom simți nevoia de surle și trâmbițe pentru a ne anunța fiecare decizie sau mișcare.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2017. Relațiile pe primul loc!

Octombrie este o lună în care ar trebui să ne preocupe relaționarea cu ceilalți, selectarea anturajului apropiat, selectarea partenerilor de viață și de afaceri, cooperarea la modul general și mai puțin competiția sau lucrul pe cont propriu. Ceea ce vom alege acum în plan relațional se va dezvolta pe ani buni de acum încolo, astfel incat este foarte important să ne focusăm pe relațiile care ne sunt utile din toate punctele de vedere. Și touși ar trebui să primeze nevoile sufletești în orice tip de relație..., in ciuda contextelor realitatii imediate.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2017: Începutul unei etape greu de anticipat

Iureșul care se declanșează acum ne va ajuta să ne orientăm spre adevăratul nostru drum în viață, spre oamenii care ne vor fi alături de acum încolo, spre orizonturi nebănuite încă. Să ne amintim că ne aflăm într-un an de vibrație 1, luna Septembrie are și ea vibrația 1, deci este cea mai importantă perioadă a acestui an, dar și a următorilor nouă ani. Legea lui unu întră în vigoare în adevăratul sens
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală AUGUST 2017: Luna eclipselor, de importanță maximă

August este una dintre cele mai importante perioade din acest an, datorită multor evenimente astrale care ne vor influența viața cotidiană pe termen lung. Focul este foarte accentuat și la propriu și la figurat, urmat de Pământ și la egalitate de Apă și de Aer. Însă dogoarea zilelor de Vară va fi foarte accentuată, datorită faptului că toate cele trei Semne de Foc sunt activate puternic de aspecte planetare.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IUNIE 2017: Noi începuturi!

Atmosfera lunii Iunie va fi mult mai degajată decât în lunile precedente. Cu toții vom simți o detensionare pe toate planurile vieții, dar mai ales în relații lucrurile vor deveni mai limpezi. Vom ști ce avem de făcut în continuare, ce trebuie să schimbăm în viețile noastre pentru a ne reconfigura stilul de viață și modul de abordare a experiențelor pe care le avem de trăit pe aici prin planul fizic al planetei Pământ.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală MAI 2017: Jocul continuă

Dinamica astrală din primele patru luni ale anului 2017, an de vibrație 1, în care a început noul ciclu de nouă ani ne-a zguduit mințile și filozofiile de viață în chip nebănuit. Și încă nu realizăm cât de mult ne-am schimbat și reorientat spre cu totul altceva față de ce am făcut până acum. Energia lunii Mai aduce lămuriri în toate segmentele vieții. Cu toții vom simți o ușoară relaxare, o detensionare, ca un fel de balon care ușor-ușor începe să se dezumfle, însă nu se dezumflă de tot acum în Mai. Dar începutul este promițător.
Citeste tot articolul