Materiale publicate de Anca Stoica

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2018: Soluții și rezolvări neașteptate

Ambientul astral al lunii Septembrie ne va aduce lămuriri, soluții și rezolvări cu totul și cu totul neașteptate, în toate domeniile vieții cotidiene. Deși este foarte posibil să ne displacă mesajele, îndemnurile sau contextele ce ne vor înconjura în mod evident, vom înțelege și accepta (în sfârșit!) că viața fiecăruia dintre noi trebuie să ia o altă turnură.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IULIE 2018: Schimbări și iar schimbări

Din nou avem sezon de eclipse în această lună. Plus intrarea în mișcare aparent retrogradă a lui Mercur, planeta mentalului și comunicării, în Semnul Leului, plus Marte care se află deja în mișcarea aparent retrogradă în Semnul Vărsătorului, plus reluarea mersului direct al planetei Jupiter, marele benefic. Pe scurt, o perioadă foarte dinamică, foarte provocatoare în care totul se va reformula din temelii, atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Previziuni numerologice 2018. Cooperare și echilibru!

Foarte evidențiate vor fi pe tot parcursul acestui an relațiile de cuplu. Va exista o predispoziție la rezolvarea, ameliorarea neînțelegerilor, lămurirea unor situații matrimoniale care trenează de multă vreme. Toate relațiile de cuplu vor trece printr-un iureș care se produce în mod regulat, în funcție de situația acelui cuplu. Căsătoria, separarea, divorțul vor reprezenta subiecte principale
Citeste tot articolul