Materiale publicate de Anca Stoica

Pornim motoarele! Atmosfera astrală MAI 2020

Este o lună foarte dinamică, o perioadă a cărei energie astrală ne va trezi din inerție și ne va pune la treabă fie că vrem, fie că nu. Consecințele evenimentelor anterioare le vom analiza la rece, lucid și în mod pragmatic. Temele de interes se vor lega de reluarea activității sociale, profesionale, dar vom vorbi și despre o nouă conduită față de tot și toate.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală APRILIE 2020: Mergem înainte cu toate pânzele sus!

Schimbările de pe Cerul planetei noastre le vom simți în structura fiecăruia dintre noi, dar și în tipul evenimentelor în care suntem implicați sau la care suntem martori. Se prefigurează șase evenimente astronomice, cu impact astrologic direct asupra noastră. Oricum, ne vom simți mult mai bine, din toate punctele de vedere, iar optimismul se va simți și vedea clar pe chipurile tuturor.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Atmosfera astrală FEBRUARIE 2020: La bal!

Balul astral al anului 2020 a debutat luna trecută cu eclipsa de Lună din Semnul Racului. Evenimentele petrecute deja, fie în la nivel individual, fie la nivel colectiv și-au lăsat amprenta asupra tuturor și mai departe ecourile lor le vom simți, resimți și discuta multă vreme de acum încolo.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IANUARIE 2020: Surprize, surprize!

Energia evenimentele astromonice de pe Cerul planetei noastre ne va pune la treabă, atât în plan personal, cât și în plan socio-profesional. Schimbarea poziției planetelor rapide va declanșa în viața noastră evenimente rapide, în care vor trebui luate decizii la fel de rapid și va trebui acționat în viteză.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală DECEMBRIE 2019: Transformări uluitoare

O lună foarte dinamică, importantă, interesantă și, nu în ultimul rând, amuzantă dacă privim și partea bună a lucrurilor care ni se întâmplă în viață. Din perspectiva astrală se petrec multe evenimente astronomice, care pe noi pământenii ne vor racorda la alte frecvențe de viață și activitate, fie că vrem, fie că nu.
Citeste tot articolul