Materiale publicate de Anca Stoica

Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2016: Agitație maximă

Nici vorbă de plictis, confort și stabilitate! Veselia, fondată sau nu, buna dispoziție, cheful de aventuri vor fi la cote periculoase. Totuși se animă atmosfera la modul general, ieșind cumva dintr-o amorțeală care domnește de ceva vreme și care ne-a înțepenit de-a binelea.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2016: Aparente începuturi

Energia astrală a lunii Octombrie ne va aduce alte tipuri de imbolduri, ne va susține moralul și acțiunile bine intenționate și bine gândite, chiar dacă în fundal se mențin temele cotidiene arhicunoscute. Dorința de a începe proiecte, de a ne conduce viața spre noi orizonturi este mare, dar dificil de pus în practică pe parcursul acestei luni.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2016: O lună extraordinară și unică!

Septembrie 2016 este o lună foarte importantă, unică și foarte interesantă totodată. Cu siguranță nu o vom uita, iar ecourile celor petrecute pe parcursul ei vor dăinui mult timp în sufletele noastre. Ar fi bine să privim obiectiv la relațiile și situațiile în care ne aflăm, să revizuim toate planurile pe care le avem, să ne gândim serios ce dorim să facem mai departe și nu în ultimul rând să stăm de vorbă cu propria noastră ființă și să ascultăm ce are de zis. Există multe adunate în străfundurile noastre, iar acum vor ieși la iveală cu o forță nebănuită.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Prima Inapoi 5 6 7 8 9 10