Materiale publicate de Anca Stoica

Atmosfera astrală APRILIE 2017. Dacă ai intrat în horă, joci!

Vâltoarea evenimentelor în care suntem deja implicați continuă și pe parcursul lunii Aprilie, astfel că plictisul, liniștea și armonia mai au de așteptat până să se aștearnă în preajma noastră. Ne aflăm în situația jocului în diverse hore, fie că ne place, fie că nu. Nici vorbă să ieșim din joc, nici vorbă să trișăm, nici vorbă să mai stea ascunse detalii personale și care prin demascarea lor ar rezolva multe și mărunte din viața noastră. Și totuși ceva bun va ieși din toată această degringoladă ce pare de neoprit sau de neînțeles.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală MARTIE 2017: Spectacol grandios

Vom avea de-a face cu foarte mult Foc, atât în interiorul ființei noastre, dar și în mediul în care trăim. Discuții aprinse, dorință uriașă de afirmare, necontând cum și în ce fel, dar să ne afirmăm și noi, să ne vadă sau să ne audă lumea; acțiuni impulsive, gesturi reprobabile, curaj nestăvilit – un carusel de stări, trăiri, senzații, emoții și evenimente bulversante, profund transformatoare.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Atmosfera astrală IANUARIE 2017: Cu toată puterea înainte!

Prima lună calendaristică din primul an al unui ciclu de nouă ani aduce o mare dorință de cooperare, de evidențiere a faptului că toți avem nevoie de ceilalți oameni și oricât ne-am strădui să ignorăm importanța lor în viața noastră, tot la ei vom reveni. De aceea este bine să fim înțelegători, toleranți, răbdători, deschiși spre colaborare și să ne orientăm spre valori morale și spirituale autentice.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2016: Agitație maximă

Nici vorbă de plictis, confort și stabilitate! Veselia, fondată sau nu, buna dispoziție, cheful de aventuri vor fi la cote periculoase. Totuși se animă atmosfera la modul general, ieșind cumva dintr-o amorțeală care domnește de ceva vreme și care ne-a înțepenit de-a binelea.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2016: Aparente începuturi

Energia astrală a lunii Octombrie ne va aduce alte tipuri de imbolduri, ne va susține moralul și acțiunile bine intenționate și bine gândite, chiar dacă în fundal se mențin temele cotidiene arhicunoscute. Dorința de a începe proiecte, de a ne conduce viața spre noi orizonturi este mare, dar dificil de pus în practică pe parcursul acestei luni.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2016: O lună extraordinară și unică!

Septembrie 2016 este o lună foarte importantă, unică și foarte interesantă totodată. Cu siguranță nu o vom uita, iar ecourile celor petrecute pe parcursul ei vor dăinui mult timp în sufletele noastre. Ar fi bine să privim obiectiv la relațiile și situațiile în care ne aflăm, să revizuim toate planurile pe care le avem, să ne gândim serios ce dorim să facem mai departe și nu în ultimul rând să stăm de vorbă cu propria noastră ființă și să ascultăm ce are de zis. Există multe adunate în străfundurile noastre, iar acum vor ieși la iveală cu o forță nebănuită.
Citeste tot articolul