Atmosfera astrală IUNIE 2017: Noi începuturi!

Autor: Anca Stoica - marti, 30 mai 2017, 41999 vizualizari

Atmosfera lunii Iunie va fi mult mai degajată decât în lunile precedente. Cu toții vom simți o detensionare pe toate planurile vieții, dar mai ales în relații lucrurile vor deveni mai limpezi. Vom ști ce avem de făcut în continuare, ce trebuie să schimbăm în viețile noastre pentru a ne reconfigura stilul de viață și modul de abordare a experiențelor pe care le avem de trăit pe aici prin planul fizic al planetei Pământ.

Evenimentele astrale cele mai importante sunt formarea aspectelor de Lună plină, de Lună nouă, reluarea mersului direct al planetei Jupiter în Semnul zodiacal al Balanței, retrogradarea aparentă a lui Neptun în Pești, Solstițiul de Vară – respectiv intrarea Soarelui în Semnul Racului. Plus că planetele personale Venus și Mercur își finalizează ciclurile de retrogradare în preajma datei de 7 Iunie.    

Influxurile planetare răscolesc profund Semnele zodiacale Berbec, Balanță, Gemeni, Săgetător, Rac și Capricorn. Caruselul de trăiri, senzații, emoții și evenimente în care sunt implicații nativii acestor Semne zodiacale și cei care au marcaje astrale natale în aceste Semne este interesant, puternic, de neînțeles și de neoprit. Cum totul în viață are un rost și din toate avem câte ceva de învățat, este bine să privim partea plină a paharului și să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară.

Faptul că Mercur și Venus își încheie ciclurile de retrogradare, ne va ajuta să ne înțelegem mai bine dorințele, nevoile sufletești, felul în care iubim și felul în care ne iubesc ceilalți. Cumva, gândurile noastre se vor clarifica, vom ști încotro bate vântul schimbării și vom găsi acele soluții de care avem nevoie acum și aici pentru a schimba radical tot ce nu mai corespunde noului nostru mod de viață.

Jupiter își reia mersul direct în prejama datei de 10 Iunie în Semnul Balanței, aspect minunat, pentru că toate relațiile în care suntem implicați sau dorim să ne implicăm ni se vor dezvălui într-o lumină cu totul nouă. Dar în primul rând relațiile matrimoniale, cele de cuplu vor intra în reconfigurare directă, totală. Finaluri neașteptate, închegarea unor cupluri noi, despărțiri iminente, dar și uniuni deosebite cu efecte pe termen lung.

În preajma datei de 9 Iunie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului. Perioada 8 – 10 Iunie aduce tensiuni majore în relațiile cu ceilalți, comunicare deficitară, mental haotic și total rupt de realitatea cotidiană. Este nevoie de prudență, de a evita luarea deciziilor importante, de a semna documente sau de a ne asuma răspunderi fără o analiză profundă.

Foarte interesant și deosebit este intervalul 22 – 25 Iunie și iată de ce. Pe 22 Iunie Soarele se mută în Rac, producând Solstițiul de Vară, fiind vorba practic de începutul Verii astronomice. Cu adevărat energia solară se va simți în toată splendoarea ei, iar această Vară va fi acea lungă Vară fierbinte din anul de grație 2017, anul începutului unui nou ciclu de nouă ani.

În dimineața zilei de 24 Iunie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului. Energia momentului este foarte puternică, predispune la acțiuni grăbite, decizii prompte, combativitate nepotrivită, neplăceri serioase legate de sănătate și de muncă, relații deficitare cu persoanele din segmentul profesional. Prudență, calm, răbdare, evitarea conflictelor și a acțiunilor haotice!

Din nou persoanele tinere și copiii sunt foarte vulnerabili mai ales în perioadele 8 – 12, 16 – 17, 22 – 25, 28 – 29. Deși cu toții avem acel copil interior, acea persoană tânără ascunsă poate foarte bine în ungherele sufletului, în zilele menționate vor ieși la ivelă în chip nebănuit.

Concluzionând, atmosfera astrală a lunii Iunie ne va încuraja să operăm schimbările de care avem nevoie, ne va ajuta să gândim la rece și să luăm deciziile potrivite nouă acum și aici. Secretul reușitei constă în a ne asuma visele, dorințele, noile planuri de viață și de a fi sinceri cu noi înșine și cu ceilalți. Apoi totul vine de la sine, frumos, armonios, de folos și pe termen lung.

Cugetarea lunii IUNIE: „Eroul are calitatea de a se apropia de alți eroi; o calitate tainică și impresionantă – una dintre minunile naturii” – B. G. Morales  

astrolog Anca Gordin Stoica

Astro Shop

Cele mai noi articole