Atmosfera astrală MARTIE 2019: se deschide o nouā etapā de viatā!

Autor: Anca Stoica - miercuri, 27 februarie 2019, 40197 vizualizari

Fundalul energetic al lunii Martie este foarte agitat. Dinamica cerească se schimbă radical și definitiv, astfel că trăim vremuri unice și irepetabile de-a lungul acestei vieți. De aceea este bine să ne pregătim cum se cuvine, să întâmpinăm tot ce ne rezervă astrele cu respect, cu bucurie, cu deschidere sufletească și mentală.

Vom fi nevoiți de împrejurări să ne implicăm în tot felul de activități și discuții la care nu ne-am fi gândit vreodată. Însă, în paralel, hazul de necaz, atât de familiar nouă, ne va însoți în permanență, reușind să trecem cu bine peste orice situație neplăcută, apelând cu încredere la doze constante de umor.

Din perspectiva astrală se produc șase schimbări majore. În mod special, ziua de 6 Martie are importanță covârșitoare pe termen lung și iată de ce.

În primul rând, planeta Venus pășește voios în Semnul Vărăstorului în seara zilei de 1 Martie, fiind un mărțișor valoros pentru toată lumea. Chiar dacă se îndreaptă cu pași repezi spre Luna neagră aflată, tot în Vărsător, va reuși să amelioreze neplăcerile create de aceasta.

Însă, va accentua tendința la flirt, tendința la un soi de frivol în relațiile cu ceilalți, aspect foarte păgubos pe termen lung. Este bine să ne controlăm impulsurile, să avem în vedere că nu este ceea ce pare și, alături de umor, să ne folosim și discernământul.

Este bine să fim atenți la activitățile de grup, care nu vor avea succesul dorit. Ba chiar tandemul Venus-Lună neagră în Vărsător va destrăma grupuri sau va scoate la iveală cele mai ascunse secrete sau detalii. Mai ales grupurile în care se află multe femei vor avea mult de furcă, deoarece femeile sunt vulnerabile pe toată durata lunii Martie.

În perioada 1 - 26 Martie, Venus va străbate Semnul Vărsătorului, ușurându-ne, atât cât ne permite harta natală a fiecăruia dintre noi, influențele Lunii negre, influențe destul de neplăcute. Astfel, nativii Vărsător în primul rând, apoi cei cu marcaje astrale importante în acest Semn vor simți adieri benefice și chiar vor reuși să zărească câte ceva din partea plină a paharului vieții lor.

Din seara zilei de 26 Martie, Venus se grăbește spre Semnul Peștilor, Semn în care se simte minunat, oferindu-ne influențe benefice dinspre acest Semn, pe segmentul de viață și activitate marcat de Semnul Peștilor în harta astrală personală.

Pe 6 Martie, planeta Mercur aflată în Semnul Peștilor intră în mișcare aparentă retrogradă până pe 28 ale lunii. Perioada acestei retrogradări este foarte periculoasă, deoarece ne predispune la multă confuzie, autoamăgire, implicare în situații ciudate, predominând senzația că ne aflăm într-o mlaștină. Mai ales că tot în Pești se află misteriosul și fascinantul Neptun, care amestecă și mai mult lucrurile, plus Soarele până pe 21 Martie care, aparent, luminează situațiile.

De reținut că nu este ceea ce pare, astfel că este bine să evităm demararea acțiunilor și proiectelor noi, semnarea documente importante sau implicarea în discuții importante. Totul se va răscoli după 28 ale lunii, în chip nebănuit.

Tot în seara zilei de 6 Martie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Peștilor. Ceva se finalizează, ceva începe. Însă ce anume concret, vom vedea peste șase luni și nici atunci în totalitate. Momentul acesta de Lună nouă induce senzații false în ceea ce privește parteneriatele, atât cele matrimoniale, cât și cele de afaceri. Nu este ceea ce pare și bine ar fi să ne abținem de la a lua decizii importante, de a ne implica în acțiuni de anvergură sau de a ne trasa planuri mărețe. Probabil că aceast moment va avea de-a face mai mult cu segmentul personal și mai puțin cu cel socio-profesional. A ne baza pe alții, pe spusele sau promisiunile lor este nerecomandabil.

În dimineața zilei de 6 Martie, planeta Uranus se mută definitiv în Semnul Taurului, putând considera, pe drept cuvânt, această zi, o zi istorică. Istorică pentru că Uranus în Taur va declanșa o nouă perioadă socială, perioadă care va dura șapte ani de acum încolo.

La nivel social, Uranus în Taur vulnerabilizează segmentul banilor munciți, bunurile acumulate prin muncă proprie, recoltele pământului, structurile terestre. Toate acestea se vor evidenția în mod special, iar uneori destul de neplăcut. Din perspectiva medicală se vor remarca problemele referitoare la segmentele gâtului, maxilarului inferior și problemele referitoare la sistemul uro-genital.

La nivel personal, nativii Taur și cei cu marcaje astrale natale importante în acest Semn vor trăi situații și senzații cu totul și cu totul speciale, cuvintele de ordine fiind schimbarea din temelii. Pe măsură ce se vor scurge lunile vom observa schimbări majore,uneori foarte rapide, alteori foarte surprinzătoare pe segmentul de viață și activitate marcat de Semnul Taurului în harta astrală personală a fiecăruia dintre noi.

În primele minute ale zilei de 21 Martie, Soarele va intra în Semnul Berbecului, moment denumit Echinocțiul de Primăvară. Este începutul Primăverii astronomice și al anului astrologic, început ce ar trebui sărbătorit cu mare fast. Energia începutului ne este benefică și chiar la nivel organic și mental ne vom simți mai bine, mai încrezători, mai cu elan de a face față evenimentelor în care suntem implicați sau plănuim să ne implicăm.

Primăvara aceasta va fi marcată probabil prin aspecte importante referitoare la copiii, la educația și sănătatea lor în mod special. Schimbările vor fi importante, cu efecte pe termen lung, iar corectitudinea acestora se va vedea în timp.

Ultimul aspect astral important este formarea momentului de Lună plină în Semnul Balanței în primele ore ale zilei de 21 Martie. Schimbări majore și definitive în relațiile familiale, schimbări sau finaluri în relațiile parteneriale de cuplu sau de afaceri. Suprize de proporții, mai ales în ceea ce privește copiii.

Concluzionând, atmosfera astrală a lunii Martie este una cu totul și cu totul specială, unică, deschizătoare de noi etape de viață. De reținut că  intervalele 3 - 7, 10 - 12, 21 - 24 și 27 - 29 Martie au o încărcătură energetică deosebită și este nevoie de prudență, răbdare, discernământ și, în funcție de situație, acceptare. Majoritatea înțelegem despre ce este vorba, însă foarte puțini sunt aceia care și acceptă ceea ce se petrece sau care este starea adevărată a lucrurilor.

Cugetarea lunii MARTIE: „Cine te înșeală mai des decât o faci tu însuți?” – B. Franklin  

astrolog Anca StoicaCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole