Previziuni numelorologice 2019. Nici vorbă de plictis!

Autor: Anca Stoica - sambata, 29 decembrie 2018, 44874 vizualizari

Vibrația numerologică a anului 2019 este 3. Astfel, fundalul energetic al anului ne va predispune la evenimente sociale, cu multă lume, situații deosebite, evidențiindu-se totodată și tendința la distracții și frivol. Este un an al creativității, al comunicării prin orice mijloace, un an al regenerării și al expansiunii.

Vom fi mult mai deschiși către ceilalți și către lume în general. Interesul pentru problemele celorlalți, pentru problemele comune la nivel general va crește semnificativ și foarte vizibil, mai ales începând cu luna Martie (lună de vibrație numerologică 3 și cunoscând un final în Septembrie).

Trăsăturile caracteristice ale anului, trăsături pe care le vom observa foarte ușor, indiferent de vibrația personală a fiecăruia dintre noi sunt: veselia, distracțiile, învățarea, schimbul de informații, curiozitatea, imaginația, creativitatea, sociabilitatea, optimismul, flexibilitatea, ingeniozitatea, vioiciunea, seducția, strălucirea.

Nici vorbă de plictis, de activități banale sau monotone. Ne vom trezi implicați, cu sau fără voia noastră, în acțiuni diverse, unele chiar zgomotoase sau în relații la care nu ne-am fi gândit vreodată. Însă, pe de altă parte vom demonstra și neastâmpăr, dispersie în prea multe activități deodată, implicare nepermisă în viețile altora, folosirea frecventă a replicilor tăioase.

Se vor anima foarte mult relațiile interumane. Fie vom relaționa mai mult cu persoanele deja cunoscute, fie apar altele în preajma noastră. Oricum în permanență vom fi cooptați în diverse relații mai mult sau mai puțin utile. Poate părea dificilă selecția acestora, însă cu puțin efort și bunăvoință am reuși să ne focalizăm doar asupra celor care chiar ne merită atenția, încrederea și eforturile.

Talentele native și creativitatea vor fi accentuate, astfel că este foarte bine să le valorificăm, chiar dacă pare ceva banal în aparență. Ceea ce este aparență pe parcusul acestui an va deveni realitate în următorii, deci să profităm din plin de susținerea energetică și să ne afișăm ideile, dorințele, planurile. Mai ales cele profesionale și cu tentă socială vor avea succes.

Foarte important este ca de-a lungul acestui an, indiferent ce facem, să facem totul cu plăcere, cu dedicație, cu responsabilitate și asumare. Este mai ușor să ne orientăm spre partea luminoasă, senină a vieții, datorită vibrației lui 3, astfel că în tot și toate putem descoperi acel dram de plăcere și satisfacția lucrului bine făcut.

Vibrația anului este favorabilă în mod special celor a căror cifră de Destin este impară, respectiv, pentru cei a căror sumă a cifrelor din data nașterii este 1, 3, 5, 7, 9. Foarte favorabil pentru persoanele cu cifra Destinuilui 3, chiar dacă provocările vor fi majore, situațiile pe muchie de cuțit și uneori de neînțeles sau de neacceptat. Dar, în paralel, se vor evidenția și situații fericite, momente și perioade foarte agreabile și dobândirea unui succes fie în plan personal, fie în plan profesional.

Pentru cei a căror cifră a Destinului este pară, respectiv 2, 4, 6, 8, situațiile, relațiile, provocările acestui an vor fi ceva mai dificile, dar suficient de incitate încât să le ducă la bun sfârșit. Se vor culege roade, chiar dacă trebuie muncit ceva mai mult în acest an.

Orientându-se spre partea pozitivă a vieții și având încrederea nestrămutată că Universul lucrează în permanență spre binele nostru suprem, indiferent de cifra destinului, vom putea depăși totul cu brio.

Dorința de afirmare, de evidențiere într-un grup va fi la cote mari, uneori chiar prea mari. De aceea este bine să ne fixăm scopuri clare, ținte precise, găsind un echilibru între a acționa independent de dragul acțiunii și a acționa coordonat, coerent, în mod organizat, după reguli precise și deja cunoscute ce duc spre succes garantat.

Pentru a folosi în mod armonios, echilibrat, înțelept predispozițiile energetice oferite de vibrația anului 2019, respectiv vibrația cifrei 3, este bine să respectăm următoarele: să ne stabilim un minim de organizare și perseverență în tot ce întreprindem, să avem obiective clare, în conformitate cu etapa de viață în care ne aflăm, fiind posibil să atingem trei astfel de obiective personale sau profesionale, să ne stabilim puncte de reper viabile. De evitat frivolitățile, neglijența, minciunile, exagerările, viciile!

Cugetarea anului 2019: „Natura e simplă și nu face exces de cauze inutile.” – I. Newton

Anca StoicaCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole