Horoscop pentru luna Decembrie, anul 2016

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Segmentul profesional este foarte dinamic pe tot parcursul lunii. Se întrezăresc discuții importante cu șefii, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, invitații la evenimente sociale. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, pentru că mentalul și percepțiile sunt distorsionate. Astfel, una se gândește, alta se vorbește și cu totul altceva se înțelege. Este posibil să-ți fie șifonată imaginea publică. Răsturnările de situație în plan profesional sunt frecvente și greu de înțeles la prima vedere. A doua parte a lunii aduce neplăceri legate de sănătate. Ar fi bine să-ți programezi analize medicale și dialguri cu specialiști în sănătate. În relațiile cu anturajul apropiat există șanse să se destrame unele relații. Detașează-te, bucură-te de vacanța de Iarnă și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Taur

Zodia Taur

Se pare că îți vei schimba foarte mult filozofia de viață pe parcursul acestei luni. Sunt favorizate studiile, participarea la seminarii și cursuri pe teme diverse. Temele spirituale îți vor atrage în mod special interesul, poate și datorită faptului că finalul lunii aduce sărbători de sezon. Relațiile cu persoanele aflate în străinătate vor fi frecvente. De asemenea vor avea succes planurile de călătorie. Totuși, după 19 Decembrie fii prudent la drum, deoarece sunt posibile neplăceri. Călătorește numai în condiții de siguranță și numai cu un scop bine determinat, ce nu poate fi rezolvat în altă perioadă. Financiar este o perioadă bună, în sensul că poți obține bani și bunuri prin intermediul altora. Te poți descurca foarte bine și cu datoriile, așa încât ar fi bine să le achiți pe toate. A doua parte a lunii îți aduce în preajmă prieteni, dar fii prudent. Unii sunt cu totul altceva decât par!

Gemeni

Zodia Gemeni

Multă forfotă în plan partenerial în prima parte a lunii. Este o perioadă de bun augur, pentru că ai șanse să lămurești animozități vechi și să te gândești serios la implicarea în colaborări noi sau, în funcție de situație, într-o legătură amoroasă oficială. Segmentul financiar îți aduce în atenție cheltuielile comune cu alții, dar și moștenirile și partajele personale sau profeisonale. Acordă atenție maximă acestui segment și redu cheltuielile. Este rost să primești recompense și cadouri. După 19 Decembrie pot apărea nereguli în documentele financiare, cheltuieli nefinalizate în trecut și discuții aprinse pe teme patrimoniale. Prudență, discernământ, răbdare! Călătoriile sunt susținute în prima parte a lunii, mai ales cele în străinătate. Însă relațiile cu persoanele străine sunt conflictuale și se pot destrăma de la banalități. Se așterne în fața ta o nouă etapă de viață.

Rac

Zodia Rac

O perioadă fructuoasă în plan partenerial! Sigur că la prima vedere, totul pare distorsionat, dar cu puțin efort și bunăvoină vei reuși să depistezi părțile bune ale situațiilor în care vei fi implicat. Se vor lămuri chestiuni parteneriale vechi, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. De asemenea este posibil să revii asupra unor înțelegeri și contracte, deoarece apar elemente noi vizavi de modul de desfășurare al acțiunilor comune sau vizavi de plata aferentă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsa impreisonat de figurile unora! Continuă să-ți îndrepți atenția și eforturile spre casă și familie. Renovează, repară, schimbă piesele de mobilier, decorează-ți căminul așa cum îți place, cu inima deschisă. Astfel vei atrage de partea și fondurile necesare, dar și oameni dragi și de încredere.

Leu

Zodia Leu

Evenimentele principale ale perioadei analizate se vor desfășura în mod special în segmentul profesional. Răsturnări de situație, reluarea unor activități vechi și a unor discuții furtunoase. Dozează-ți eforturile, selectează prioritățile și evită provocările celorlalți. Pe fondul agitației din câmpul muncii, sănătatea poate avea de suferit. Astfel este posibil să-ți programezi consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Este bine să te tratezi corespunzător și să-ți pui pe primul loc sănătatea și relațiile cu cei dragi. Relațiile parteneriale se mențin conflictuale în prima parte a lunii, însă există și o parte bună. Vei reuși să te debarasezi de oamenii și situațiile care te necăjesc și care au devenit prea obositoare. A doua parte a lunii aduce iz de sărbătoare și chef de petrecere. Bucură-te de tot ce te înconjoară! 

Fecioara

Zodia Fecioara

În prima parte a lunii, accentul revine treburilor gospodărești și relațiilor cu membrii familiei. Ai șanse deosebite de a face ușor curățenii, reparații, reamenajări interioare. Îngrijește atent sursele de foc și de aer din spațiul locativ, deoarece sunt posibile avarii importante. Relațiile cu cei dragi sunt favorizate, astfel că întâlnirile și dialogurile cu aceste persoane vor fi frecvente și de bun augur. Până pe 18 Decembrie continuă iureșul din câmpul muncii, astfel că vor veni continu sarcini de lucru noi, importante și urgente. Dozează-ți eforturile, întrucât organismul are nevoie de repaos regulat și de bună calitate. Pe la mijlocul lunii se va încheia o etapă profesională care durează de ceva vreme. Este vorba mai ales de relațiile cu șefii de la locul de muncă. Dezamăgiri și reproșuri nefondate din partea unor care doar pun paie pe foc.  

Balanta

Zodia Balanta

Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat în prima parte a lunii. Întâlniri, dialoguri, vizite, activități comune cu cei dragi, toate se amestecă într-un carusel greu de stăpânit și înțeles. Fii prudent în vorbe și gesturi, pentru că unii te vor percepe eronat și de aici apare un șir lung de conflicte. Segmentul domestic este activ pe toată durata lunii, astfel că activitățile gopodărești și relațiile cu membrii familiei vor fi frecvente. Se vor deschide discuții ample privitoare la moșteniri, obiecte patrimoniale, vânzarea și achizițioarea unor bunuri. Prudență, deoarece după 19 Decembrie mentalul va fi răscolit și te poți răzgândi sau alții se pot răzgândi vizavi de o chestiune patrimonială comună. Noutăți în casă și familiei, vrei, nu vrei! Persoana iubită și copiii te provoacă mult până în preajma datei de 19, existând riscul unor despărțiri.

Scorpion

Zodia Scorpion

Cheltuielile predomină în prima parte a lunii, fiind vorba pe de o parte, de cele necesare traiului cotidian, iar pe de altă parte, despre mofturile celor dragi. Este adevărat că îți cresc veniturile, însă doar temporar. Sunt șanse să primești cadouri, recompense sau vești mult așteptate privitoare la rezolvarea unor datorii, moșteniri sau partaje. Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente, astfel că vei lua legătura cu diverse persoane, unele cunoscute cu multă vreme în urmă. De asemenea se vor înteți călătoriile pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie pentru a vizita pe cei dragi. Prudență la mijloacele de transport! Mentalul va fi răscolit începând cu 19 Decembrie, deci alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. De unii prieteni te vei desprinde din varii motive. Este bine să-ți selectezi cu grijă anturajul și să te orientezi spre persoane de bună calitate.

Sagetator

Zodia Sagetator

Ești în formă în prima parte a lunii, astfel că te poți ocupa cu succes de îngrijirea sănătății și de reorganizarea programului cotidian. Planifică obiective pe termen lung și urmărește-le îndeaproape. Unii te vor lua drept exemplu bun, deci fii prudent cum te afișezi în lume. Segmentul financiar este foarte activ, în special secțiunea venituri și cheltuieli cotidiene. Pe de o parte primești bani, cadouri, recompense, însă pe de altă parte cheltuiești mult, poate chiar mai mult decât îți poți permite. Există riscul să te afunzi în datorii nefondate, deci chibzuiește-ți atent fiecare cumpărătură. Bine ar fi să achiți la timp facturile, taxele sau orice alt tip de datorie și abia apoi să-ți orientezi fondurile spre mofturi. De evitat investițiile după 19 Decembrie, întrucât sunt șanse de pierderi, furturi, fraude. Relațiile cu anturajul apropiat sunt disonante. Ferește-te să vorbești despre tine!

Capricorn

Zodia Capricorn

Îți este favorizată detașarea de cotidian, astfel că ar fi bine să profiți de energia astrală din parima partea lunii și să te gândești pe îndelete la planurile tale de viitor. Ai nevoie de odihnă, plimbări în aer liber, dialoguri de taină cu cei dragi și de încredere. De asemenea îți sunt susținute activitățile departe de ochii și urechile lumii. Programează-ți ședințe de îngrijire corporală, consultații medicale cu diverși specialiști în sănătate și vizite la prieteni și rude. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, pe șolduri, coapse și pe sistemul respirator. A doua parte a lunii te aduce în prim-planul vieții cotidiene, astfel că vei reveni în mijlocul celor dragi cu forțe proaspete. Cheltuielile sunt frecvente până în preajma datei de 19 Decembrie, existând riscul să acumulezi datorii sau să cheltuiești pe obiecte inutile. Fii prudent și chibzuiește-ți atent cumpărăturile!

Varsator

Zodia Varsator

Ești foarte apropiat de prieteni, însă ei de tine mai puțin. Este adevărat că se ivesc proiecte, acțiuni comune cu aceste persoane, dar și dinspre segmentul profesional apar oprtunități de a te afirma și de a obține recompensele binemeritate. Îți sunt favorizate relațiile și acțiunile comune cu persoanele mai în vârstă decât tine. Astfel se pot lega prietenii trainice, care să dureze mulți ani de acum încolo. Relațiile sentimentale sunt umbrite pe toată durata lunii, iar în preajma date de 14 Decembrie o etapă amoroasă se va finaliza. Ori se încheie o relație amoroasă veche, ori se reconfigurează relația existentă, prin modificarea foarte clară a termenilor și condițiilor de desfășurare. A doua parte a lunii îți aduce dorință de retragere din forfota cotidiană și izolare. Fii înțelegător cu tine însuți și ocupă-te de sănătate. Cheltuieli majore după 19 Decembrie.

Pesti

Zodia Pesti

Segmentul socio-profesional este foarte animat pe toată durata lunii. Ședințe urgente la serviciu, prezentări importante la care trebuie să iei cuvântul sau să oferi soluții constructive, decizii luate în grabă – totul se desfășoară rapid și greu de urmărit. Însă primești susținerea colegilor, șefii te urmăresc atent și punctează aspectele pozitive ale activității tale profesionale, astfel că de fapt lucrurile se desfășoară frumos și în beneficiul tău. Este posibil să obții o funcție de conducere, sarcini de lucru noi, de anvergură, ba chiar poți primi recompense și apluze pentru merite deosebite în câmpul muncii. Prudență și măsură în toate, pentru că există și reversul medaliei! Relațiile cu prietenii se vor evideția în a doua parte a lunii, unele chiar destul de zgomotos. Se vor relua discuții aprinse și conflicte vechi, deci nu te baza prea mult pe aceste persoane.

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Comentarii