Articole

Oracolscop 24 - 30 iulie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017


Citeste tot articolul

Luna Noua in Leu- 23 iulie, 12:45h. Cum e sa FII EXTRAORDINAR?

Este prima din cele 2 Luni noi in Leu, a doua are loc pe 21 aug, când este si eclipsă totală de Soare. In acest rastimp, ne aflam pe un culoar al transformarii si creativitatii, pe care il vom parcurge trecand prin doua eclipse (una de Luna, pe 7 august si una de Soare, pe 21 august) la finalul caruia nimeni nu va mai fi la fel. Aceasta perioada in care tocmai intram este un start nou curajos in viata noastra.
Citeste tot articolul

Când îl descoperi pe Dumnezeu în oameni, viața își uită amarul...

Sunt artist. Pictez. Am terminat UnArte. Pe lângă pictură, lucrez de mai bine de zece ani în televiziune. Acolo sunt doar fata de la machiaj. Multe vedete au trecut prin mâinile, pudrele și pensulele mele. Habar nu au că eu le pictez sufletul pe față. Fiecăruia. Încerc să-l văd pe Dumnezeu în ei și când îl găsesc, machiajul iese perfect. Pentru că Dumnezeu ne-a făcut perfecți, dar uneori uităm și îi pângărim creația.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Creativitate

Creativitatea incepe când ești dispus să pui la indoială ceea ce știi deja. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Prea mulți profesori, prea puțini elevi

"Spiritualitatea" asta vorbită pe la toate colţurile, explicată şi para explicată, de nici un pas nu mai poţi face fără o teorie a lichidelor care te înalţă şi te transformă în "esenţă", însoţită de o "smerenie" urlată şi ţipată în timpanele prea sparte de la atâta Dumnezeire înghiţită ca pelicanu' sunt un fel de apă moartă, care pică din cer, dar nici măcar pământul nu-l udă! ", ziceam cu câteva zile în urmă, în timp ce zilele trecute un prieten îmi spunea că trăim vremuri de „Prea mulţi profesori, prea puţini elevi”. Şi mare dreptate avea. Căci în loc să ne îndopăm egoul cu găluştile a cât de deştepţi suntem noi, mai bine respirăm şi ne uităm încercând să primim învăţătură şi cunoaştere de la tot ce mişcă în jurul nostru. De la înaltul cerului, până în fundul pământului, de la păsările văzduhului şi până la omul care trăieşte pe stradă, sub cerul liber, sau cel ce se ocupă de gunoiul nostru cel de toate zilele. Da, exact, „gunoierul” atât de exemplificat în teoriile noastre despre „AŞA NU!”. Căci vorba aceea, mare ruşine este să strângi gunoaie în ziua de azi, cu atâta cunoaştere în jur.
Citeste tot articolul

Meditaţia, o invitaţie pentru a experimenta

Meditaţia ne oferă o şansă de a ne aminti că, în copilărie, a trebuit să ne adaptăm lumii şi că pentru asta a trebuit, de asemenea, „să abdicăm în faţa extazului nostru”, conform poetului Mallarmé.
Citeste tot articolul

Oracolscop 17 - 23 iulie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 17-23 iulie 2017


Citeste tot articolul

Calitati/cusururi ale zodiilor

Fiecare zodie are niste calitati unice, detine un set de instrumente pe care nicio alta zodie nu le detine sau cel putin nu le manifesta exact la fel. Aici e de discutat in ce masura un nativ al unei anumite zodii, stie ce are la indemana si stie sa foloseasca optim aceasta energie care este. De pilda, nicio zodie nu e mai amatoare de inceputuri si de competitie, sau mai directa si prompta, asa cum este Berbecul. Sau... un Taur e greu de egalat in ce priveste flerul in materie de finante sau dorinta de stabilitate... La fel cum nimeni nu vorbeste cu mai multa lejeritate si nu afla mai repede o informatie, decat o face un Geaman... si tot asa.
Citeste tot articolul

A dori nu înseamnă a crede

După cum spunea Anthony De Mello: Cei care ţin să delibereze pe larg asupra actului de a păşi, riscă să-şi petreacă viaţa stând într-un picior.
Citeste tot articolul

Procesul visatului

Fiecare fiinţă visează în fiecare noapte. Există multe dovezi care indică faptul că şi animalele o fac, dar în cazul de faţă ne interesează oamenii. Chiar dacă nu îţi poţi aminti nici un vis pe care l-ai avut vreodată, aceasta nu înseamnă că nu visezi. Înseamnă doar că nu îţi aminteşti ce visezi.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima