Articole

Nu e greșit

Ceea ce nu funcționează pentru tine, de exemplu comportamentul cuiva, nu e gresit sau rău. E doar ceva ce tu ai posibilitatea sa nu alegi. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Raţiunea şi caracterul

Omul este întotdeauna stăpânul său, chiar şi când se află în cea mai vulnerabilă stare. Dar în slăbiciunea şi degradarea sa el este un stăpân neglijent, care nu ştie să-şi administreze bine „casa”.
Citeste tot articolul

Posibilități la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE

Luna nouă în Fecioară anunță noi inceputuri care sunt in nota acestui semn astrologic: un nou stil de viata, o reordonare a programului si activitatilor zilnice, o schimbare in regimul alimentar si in atitudinea fata de corpul nostru si fata de sanatate.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Oracolscop 18 - 24 septembrie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017:


Citeste tot articolul

Iluzia optică a minţii

Mintea este ca un fel de cabinet misterios, în care se găseşte un compartiment foarte mare, unde secretele periculoase sînt ţinute ascunse de ochii indiscreţi; acest compartiment scapă nedepistat deoarece spaţiul expus vederii păcăleşte ochiul; acest gen de protecţie induce în eroare, dând impresia că întregul spaţiul nu ar conţine decât compartimentul de suprafaţă.
Citeste tot articolul

Zodiile la școală. Îndrumar pentru părinți și profesori

Ţinând cont de energia fiecărei zodii în formă ei pură, se poate alcătui un portret astrologic al elevului, un îndrumar pentru părinţi şi profesori:
Citeste tot articolul

Divinitatea interioară

Se spune că nimeni nu produce o valoare oarecare, fără ca întreaga rasă să beneficieze de pe urma ei. Este energia pe care o adăugăm, îndreptată către ideile înalte, ce fac ca omenirea să progreseze.
Citeste tot articolul

Oracolscop 11 - 17 septembrie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 11 - 17 septembrie 2017


Citeste tot articolul

Ce este succesul?

Timpul ne-a învăţat că succesul înseamnă mult mai mult decât acumularea de bogăţii şi că nimeni nu se poate considera un ratat, indiferent cât de subţire îi este portofelul, atâta vreme cât trăieşte o viaţă de progres constant, înaintând pas cu pas, zi de zi, către realizarea ţelurilor sale şi dedicându-se, altruist, celor din jur.
Citeste tot articolul

Traiasca dez-amagirile!

Dezamăgirea nu e altceva decât pierderea unei amăgiri. Ia priviţi: dez - amăgire. Acum vedeţi ce ne doare? Ne-am amăgit, am avut aşteptări, am creat o imagine despre cineva, apoi, surpriză, imaginea din realitate nu se suprapune peste imaginea din capul nostru.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima