Articole

Absenţa ego-ului

„Lumea voastră e ceva străin şi vă e frică de acest ceva. Lumea mea este în mine însumi, sunt deci acasă.”
Citeste tot articolul

Drumul sforii

Majoritatea ființelor cad într- o stare de resemnare, ceea ce nu este totuna cu acceptarea.
Citeste tot articolul

Oracolscop 19 - 25 februarie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.


Citeste tot articolul

Astro Shop

 Anul chinezesc 2018 e cu două fețe!

Oamenilor le place să fie mințiți. Am înțeles asta lucrând de atâția ani în consiliere. Într-un moment de vulnerabilitate, fiecare preferă să audă numai ce-i convine sau să-și ia din informație ceea ce îi confirmă că ce credea el este adevărat. O mare provocare este anul chinezesc pentru toți cei ce lucrează direct, față în față, cu oamenii, transmițând informații, dând sfaturi solicitate sau făcând recomandări, pentru că adevărul nu este cea mai înaltă calitate anul acesta. Dimpotrivă, sunt preferate ocolișurile, minciunile convenționale, zâmbetele false.
Citeste tot articolul

Cunoaştere vs. înţelepciune

Există o mare diferenţă între cunoaştere şi înţelepciune. Cunoaşterea este singurul instrument pe care îl avem la dispoziţie pentru a comunica, întrucât oamenii nu mai ştiu să comunice de la suflet la suflet.
Citeste tot articolul

Conștiență și inconștiență

O ființa care nu cunoaște resorturile propriei existențe nu poate și nici nu trebuie evaluată prin prisma necunoașterii sale.
Citeste tot articolul

Oracolscop 12 - 18 februarie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Venus în Pești, 10 februarie- 6 martie 2018. Compasiune si grație divina

Peștii sunt semnul de exaltare al lui Venus, aici nu mai vorbim despre iubire pământeană, ci despre o iubire superioară, universală. Venus aici ne spune că în iubire nu au ce căuta regulile și controlul, crisparea și limitele. Nu contează cine face primul pas și nu există "ar trebui" să faci cutare și nu ar trebui sa faci cutare...
Citeste tot articolul

Fă-ți treaba bine acolo unde ești

Există mulți oameni care merg la locul de muncă ales, supărați, frustrați, cu gândul că nu sunt în locul potrivit, nu primesc banii meritați, nu sunt respectați etc. Așa de ocupați cu aceste gânduri, încât uită de ce sunt în locul ăla și ce ar putea face să aiba viață mai ușoară. Abordează orele de program ca și când sunt un chin, o închisoare, un ceva din care vor să scape mai repede și cu viață. Uitând că orele alea, zilele alea sunt însăși viață lor.
Citeste tot articolul

Calitatile de aur ale zodiilor, cu care contribuie in relatii

Fiecare zodie are niste daruri anume, o energie speciala care rezista dupa ani si ani, facand o relatie sa reziste si sa infloreasca. Dincolo de cee ace se straduieste fiacare om sa arate la inceput, cu eforturi si din dorinta de a impresiona, adevarata natura iese la iveala ulterior si hotaraste daca este sau nu este o alegere buna sa fie acolo si sa continue.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima