Articole

Ceea ce cauţi, eşti deja

Oamenii trebuie să accepte pentru totdeauna că avem o viaţă căreia fiecare dintre noi este liber să-i dea o formă, prin alegerile ce le face. Singurul lucru care va fi întotdeauna pur şi neprihănit este propria conşţienţă după ce o înţelegi.
Citeste tot articolul

Norocul

Norocul este contributia universului la alegerile noastre din inima. (Nicoleta Svarlefus)
Citeste tot articolul

CHIRON in Berbec, 17 aprilie 2018- 14 aprilie 2027. Un proces de vindecare a sinelui

Dupa o slujba mistica de 7 ani in semnul Pesti, vindecatorul ranit Chiron intra in semnul de foc al Berbecului aratandu-ne cauza principala a durerilor noastre generate de gandurile noastre, de agresivitatea si egoul nostru, de lipsa unei paci interioare si exterioare.Daca Chiron in Pesti ne-a chemat sa facem pace cu marile mistere ale vietii (Dumnezeu, credinta, viata si moarte), Chiron in Berbec ne cheama sa facem pace cu noi insine, cu sinele nostru, cu societatea in care traim.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Ce este vibraţia?

E un cuvânt pe care îl folosim tot timpul, însă mulţi dintre noi nu ştim prea sigur ce înseamnă.
Citeste tot articolul

O saptamana esentiala si deschizatoare de drum: Luna noua si Mercur direct in Berbec + a 2-a nunta cosmica din acest an!

In aceste zile (16-18 aprilie) este si a 2-a nunta cosmica din acest an si aceasta luna (a scris Valeriu aici despre asta http://www.astrocafe.ro/articole/nunta-cosmica-dubla-2018-magicienii-in-actiune), iar Mercur a revenit in mers direct. Asadar, avem in fata o saptamana puternica, cu multa energie disponibila pentru nou, schimbare, expansiune, transformare si... creatie inedita, curajoasa. E un moment al adevarului personal recunoscut fara ezitare. Este timpul pentru alegeri ferme de tip DA sau NU.
Citeste tot articolul

Oracolscop 16 - 22 aprilie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Cum plătești munca celorlalți și ce creează asta în viața ta

Sindromul "da' pot și eu, de ce să plătesc pe cineva pentru asta" îngustează, contracta, face să fie mai greu și mai lung drumul. Pentru că da, să plăteșți un om care doar asta face, în fiecare zi, înseamnă să-ti ușurezi viata în primul rând și, în al doilea rând, înseamnă că informezi universul că și tu poți fi plătit mai bine și mai ușor pentru ceea ce faci zi de zi, pentru munca și abilitățile tale.
Citeste tot articolul

Cum poți afla daca ceva este benefic pentru tine

A-ti asculta corpul si a-i asculta nevoile sunt doua lucruri diferite. A-ti asculta corpul înseamna a-ti servi corpul fizic (în acest caz felul în acre ne alimentam) pentru a deveni constient de ceea ce se întâmpla în interiorul tau. A asculta nevoile corpului înseamna sa stii de ce au cu adevarat nevoie cele trei corpuri ale tale, corpul fizic, emotional si cel mental.
Citeste tot articolul

Ce anume respingeţi?

Respingerea este deseori o modalitate de a deforma mesajele. Este un mecanism de autoapărare.
Citeste tot articolul

Oracolscop 09 - 15 aprilie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima