Articole

Oracolscop 23 - 29 ianuarie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 23 - 29 ianuarie 2017


Citeste tot articolul

2017, Anul Cocoşului de Foc Yin

Anul trecut a fost anul Maimuţei de Foc, cara a adus multe surprize şi imprevizibilitate. O mulţime de oameni au simţit acest lucru peste tot in 2016, însă acum în 2017, lucrurile se vor simţi mult mai aşezat.
Citeste tot articolul

Ușor cu pianul pe scările minții!

Cand ceva nu mai merge cum mergea acum 5 minute, acum o zi sau un an... ne comportam ca niște copchii răsfățati și fie ne luam jucariile si plecăm să ne ascundem/chircim (în noi), fie sarim la gâtul altora pretinzând că avem alte motive de furie, decât cele care tin chiar de noi insine.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Umbra

Noi nu ne vom putea elibera niciodată de comportamentele care ne pot face rău atât timp cât nu vom accepta propria dualitate. Atât timp cât nu vom recunoaşte şi nu vom deveni conştienţi de ceea ce suntem, efectul umbrei va continua să ne orbească şi să ne controleze viaţa.
Citeste tot articolul

Medicina estetică și frumusețea (interioară)

Frumusețea exterioară, modul nostru de a ne exprima personalitatea prin felul în care arătăm, ne îmbrăcăm, comunicăm, sunt semne externe ale nevoii noastre interioare de a ne exprima și a ne defini. Acestea sunt instrumente stilistice ce ne ajută să ne arătăm personalitatea și felul în care dorim să fim percepuți de cei din jur, și până la să ne simțim mai împliniți. Iar dacă avem instrumentele ce ne pot face viața mai ușoară, mai frumoasă, mai bună , de ce să nu apelăm la ele?
Citeste tot articolul

Fericirea nu are mereu aceleași straie și nu-ți poate fi adusă de cineva

Fericirea nu e o destinație finală. Nu e ca și cum trebuie să faci efort să ajungi acolo și după ce ai ajuns, gata, poți să te tolănești definitiv pe-o ureche... a... fericirii. Mnoh, nu e deloc așa. In primul rând că ea isi schimbă mereu infatisarea și locul. Nu o gasești mereu unde ai lasat-o și nu are aceleasi straie.
Citeste tot articolul

Puterea cuvântului

În cuvinte se află puterea şi energia create de gândire. În ziua în care omul va înţelege ca are puterea de a-şi schimba viaţa prin cuvintele create de gândire, atinge maturitatea.
Citeste tot articolul

Descoperirea butonului „Oprit”

Mintea e o binecuvântare atunci când e însoţită de meditaţie, altfel e un blestem. Adaugă-i fiinţei tale meditaţie, şi blestemul dispare, blestemul însuşi devine binecuvântare; e o binecuvântare deghizată.
Citeste tot articolul

Luna plină în Rac, 12 ianuarie 2017. Noi perspective! Crucea cardinală ne împinge la acțiune

[...]Luna Plină din 12 ianuarie de la ora 13.37, putem spune ca vine într-o conjunctură cel puțin neașteptată, în sensul unor situații imprevizibile, greu de luat în calcul. Soarele, Uranus, Luna și Jupiter formează o Cruce cardinală, care ne împinge la acțiune, doar că acestea nu sunt decise de noi ci sunt ca urmare a unor evenimente exterioare. Soarele și Luna sunt la gradul 22.27 în semnele Capricorn, respectiv Rac, adică Luna se află în domiciliu, ceea ce este foarte important.
Citeste tot articolul

Toate planetele in mișcare directă, 7 ianuarie- 6 februarie 2017. Undă verde din partea Universului

"Un eveniment astrologic rar are loc din 7 ianuarie pana in 6 februarie 2017. Acesta este denumit APDM (in limba engleza “All Planets in Direct Motion” sau tradus “Toate planetele in miscare directa”). Aceasta abreviere a fost inventata de Stephanie “Wave” Forest, care a fost primul astrolog care a publicat articole pe aceasta tema.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima