Articole

Oracolscop 29 mai - 04 iunie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 29 mai - 04 iunie 2017


Citeste tot articolul

Fericire vs nefericire

Problema nu este cu relaţiile de cuplu. Problema este cu oamenii care suferă în relaţii de cuplu fără să înveţe nimic. Iar categoria cea mai nefericită e constituită din cei care suferăşi pretind că sunt fericiţi.
Citeste tot articolul

Luna nouă în Gemeni, 25 mai 2017. O energie extraordinară!

Luna Nouă coincide cu o mare sărbătoare și anume ziua Înălțării la Cer a Domnului Iisus. În plus ea are o încărcătură specială, căci ne aduce o mobilitate deosebită. Pentru a o putea folosi este nevoie să ne vindecăm de tot ceea ce ne aduce suferință din trecut, o putem face simplu prin iertare, prin detașare dar mai ales prin manifestarea unei înțelepciuni și înțelegeri profunde.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Drumul

Suntem pe drumul cel... drum. Nici bun, nici rău, doar al fiecăruia. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Autoritatea

Autoritatea este o calitate interioară a omului conștient de el. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Prezent

Numai prezent îți ești cu adevărat de folos. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Da-te jos de pe problema!

De obicei, solutia e la indemana, dar cata vreme esti una cu problema, n-ai cum s-o vezi. Si e mult prea simpla ca sa o poata accepta mintea ta complicata. De exemplu, poti da drumul carbunelui incins. Lucru pe care il vei face probabil pana la urma. Dupa ce vei fi obosit de strigat in gura mare sau de plans de mila. Dupa ce ai consumat toata energia.
Citeste tot articolul

FORŢA DIN TINE

rin autoevaluare ai şi început să-ţi cristalizezi propriul sistem de valori - adică lucrurile care contează pentru tine. Ceea ce vrei şi ţelurile pe care ţi le fixezi se întemeiază pe acest sistem de valori. Cristalizându-ţi-1 la vreme, vei şti ce opţiuni ţi se potrivesc.
Citeste tot articolul

Oracolscop 22 - 28 mai 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 22-28 mai 2017


Citeste tot articolul

Fiinţa Interioară

Voi sunteţi cu mult mai mult decât vedeţi aici în acest corp fizic, pentru că deşi creaţi, intr-adevăr, în mod minunat, în planul fizic, existaţi simultan şi într-o altă dimensiune. Există o parte din voi care nu: este materială - pe care o numim Fiinţa Interioară - şi care există chiar acum în timp ce vă aflaţi în acest corp fizic.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima