Articole

Fiinţa originară

Omul este un suflet învelit în ego, acoperit de vălurile ignoranţei. Sufletul eliberat de ego, conştiinţa dezvăluită este Dumnezeu.
Citeste tot articolul

Oracolscop 20 - 26 noiembrie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.


Citeste tot articolul

Luna nouă în Scorpion, 18 noiembrie 2017. Arta desprinderii

Noi credem ca viata este despre acumulare, despre a avea, a obtine si a controla/securiza apoi ceea ce am obtinut. Cand colo, fericiti sunt cei care stiu sa se desprinda cu usurinta de ceea ce nu le mai foloseste. Viata asta este despre energie care ia forme. Este despre a folosi aceasta energie si apoi a-I da drumul. Nu detinem cu adevarat nimic. Este doar o minciuna, o iluzie, o distragere… aceea ca putem avea ceva al nostru. Iar daca ne lasam distrasi de forme, incepem sa ne agatam de ele si sa traim in prizonierat permanent, intr-o cutie, intr-o cusca de soarece care alearga permanent incolo si incoace sa tot faca si sa dreaga, uitand sa respire si sa se bucure.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Judecăţile si legea egalităţii

Conştientizarea este, prin ea însăşi, o rectificare. Nu trebuie să schimbăm nimic. Nu trebuie să negăm judecata sau să o îndepărtăm. Nu trebuie să o considerăm ca fiind ceva rău sau care necesită modificări. Trebuie doar să fim conştienţi de existenţa ei şi să o tratăm cu blândeţe.
Citeste tot articolul

Dependența de greu

Suntem dependenți de multe emoții, substanțe, obiceiuri, credințe, limite. Au curs râuri de cerneală și încă mai curg, se tocesc mochetele în cabinetele psihologilor despre dependențe. Iar una dintre ele este dependența de greu. Pe principiul invers al lui să fie bine, ca să nu fie rău, funcționăm repetat prin să fie greu, ca să nu fie ușor.
Citeste tot articolul

Modelul divin

Analizând azi originile învăţăturilor lui Iisus, este exclus să găseşti vreun pasaj în care să se refere la viitor. El le-a dat oamenilor deplina libertate de a-şi îndrepta gândurile către un ţel precis, iar acest ţel este Realizarea.
Citeste tot articolul

Valuri de viață

Trăim, sau aceasta cred că ar trebui să fie principala activitate în această călătorie numită Viață. Să treacă prin tine trimilimiliardele de trăiri, emoții, sunete, respirații, atingeri, întru-un cuvânt Simțirea. Cu bune cu rele, pe rând sau de-a valma, cu picătura, sau oceanul. Energia. Fiecare dintre noi cred că s-a întrebat măcar o singură dată în viață, cum se simte viu viața. Ce gust are? Ce miros? Și, deși toate răspunsurile sunt tipărite în materialul genetic al celulelor noastre, alegem în fiecare moment dacă le accesăm, sau doar ne prefacem că nu le știm. Simt că suntem făcuți pentru a trăi cu adevărat, nu doar pentru a supraviețui. La fel cum simt uneori că prea puțin reușim. Suntem prea puțin conștienți de puterea Universului, de multitudinea posibilităților și miliardele de drumuri deschise pentru fiecare dintre noi, care pot fi urmate în fiecare moment al vieții noastre. Uneori simt cum ne înconjoară coconi de fire luminoase numite posibilități de trăit viața. Alegeri.
Citeste tot articolul

Oracolscop 13 - 19 noiembrie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.


Citeste tot articolul

Cum funcționează uleurile esențiale cu grad terapeutic

Atunci când uleiurile esențiale sunt aplicate pe piele, moleculele sunt absorbite prin vasele mici de sânge. Ajung mai întâi în țesutul muscular și articulații prin fluxul sanguin, moleculele se deplasează de asemenea la celule - țesuturi -organe si în restul corpului.
Citeste tot articolul

Eliberaţi-vă de trecut

Jonathan are o vorbă: „Totul este energie“. Ceea ce vrea să spună este că noi suntem sisteme energetice. Dacă totul în fiinţa noastră este limpede, energia se deplasează într-o singură direcţie. Dacă există confuzie, energia se mişcă în mai multe direcţii şi fără forţă deplină.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima