Mesajul îngerilor pentru luna MAI 2024

Autor: Delia Muresan - joi, 02 mai 2024, 2037 vizualizari

 

Călăuzire intuitivă pentru luna MAI cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi:  Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue, The Shaman’s Dream – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid, Angel Dreams Oracle Cards – Doreen Virtue & Melissa Virtue, Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray şi  Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan. 

Atmosfera generală

În luna aceasta mai, din setul de tarot avem o carte de apă, șase de apă. În luna aceasta mai sunt recomandate orice fel de curățări pe neam și atenție nu vorbesc aici de a merge în trecut, ci vorbesc doar de a ruga îngerii să meargă în urma noastră și noi să ne vedem neamul. Dacă este cineva din neam care mai are ceva să ne transmită, iese din rând și ne susține.

Acum vorbim de a curăța tot ce am moștenit și nu este alt nostru, vorbim de rescrierea contractelor etc. Luna aceasta ne solicită foarte mult să deschidem supapa. Ni se spune: “Unde ai ascuns tu gunoiul, durerea din copilărie? Ce mai vine de acolo și trebuie eliberat acum?” Pentru că poate să vină o energie care să ne strice nouă apele în prezent. Dar, cum am spus și spun des lucrul acesta, nu mergem niciodată în trecut decât dacă ne ajută în prezent. Adică, dacă eu în prezent nu pot să materializez ceva în viața mea, am blocaje în relații, atunci eu pot să mă duc pe firul acela, ne duc îngerii pe firul acela, să vedem ce avem de rezolvat în trecutul din viața asta sau din alte vieți ca să pot merge înainte în prezent.

Ni se cere să lucrăm cu copilul nostru interior. Dacă avem copii în MAI pot să aibă tot felul de provocări, pot fi expuși la tot felul lucruri și să fim atenți la nevoile lor. Așadar luna aceasta vine cu o descărcare foarte importantă emoțională.

Putem să plângem mai mult sau să avem o anumită sensibilitate, pentru că ne conectăm cu variantele noastre care necesită această eliberare. Însă este foarte important să nu înfrumusețăm trecutul, să nu punem fundă, să nu zicem „nu s-a întâmplat nimic”. „Ba da, s-a întâmplat. Eu am suferit atunci. Aleg și vreau să eliberez energia de atunci”, adică să recunoaștem ce se întâmplă și să avem această capacitate de a da drumul acestei energii.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne spune că această eliberare ne poate aduce noi începuturi și un fresh start, ne ajută să ne detașăm, să ne desprindem de niște atașamente, chiar să vindecăm trecutul. Arhanghelul Mihail ne spune să avem încredere în toate schimbările care urmează în viitorul nostru.

Cartea din setul The Shaman’s Dream ne vorbește de posibilități nelimitate și ne spune da, putem să atingem stelele, putem să realizăm ce ne propunem, dar nu nu mai amânam. Poate avem tendința să ne victimizăm sau să dăm vina pe anumite experiențe din trecut. Atenție! Trecutul poate să însemne anumite amintiri din copilărie, dar trecutul poate să însemne și faptul că nu ne-am revenit după o relație de acum doi ani. Adică nu vorbim strict de noi ca și copii.

Putem vorbi despre absolut orice emoții care ne-au atins pe noi, pe copilul din noi și care au nevoie acum de eliberare. Doar după ce facem asta  vom reuși să dăm șansa noilor începuturi, vom reuși să facem loc pentru tot ceea ce este potrivit și necesar pentru noi.

Este o lună în care ni se cere să curgem, să mișcăm energia, să lăsăm tot ce ne ține pe loc să plece. Este o lună în care facem loc pentru ceea ce este menit pentru noi. Așadar luna aceasta învățăm compasiunea, blândețea dar învățăm și să fim în echilibru. Suntem protejați să lăsăm garda jos, să fim vulnerabili doar așa vom avea noi șanse de a ne rescrie povestea vieții.

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 13 mai, putem să conștientizăm tot felul de obstacole, lucruri care parca nu se leagă dar în același timp ne dăm seama că avem și alte alternative sau avem toate resursele să rezolvăm orice provocare. Important este să nu ne panicăm, să nu facem pe victima și să ne concentrăm pe soluții. Este o perioadă foarte bună să ne eliberăm de trecut, de limitările care ne-au fost impuse de alții și să decidem ce vrem NOI cu adevărat.

Este important să ne conectăm cu energia apei, să facem multe băi, să ne plimbăm pe lânga un lac sau o apa curgătoare sau chiar pe malul mării. Este de fapt o perioadă de vindecare și alchimizare de care trebuie să profităm.

În partea doua a lunii

Din 14 până pe 25 mai ne deschidem inima și simțim că am făcut un salt. Ne putem simți altfel, mai ușori, mai conectați la toate darurile pe care le-am primit de la Dumnezeu. O să mai avem impulsul să facem curat în viața noastră, să ne impunem acolo unde este cazul. Este ca și când s-a născut o altă versiune a noastră și acum trebuie să o prezentăm lumii. Unii nu vor înțelege ce s-a întâmplat și vor să ne întoarcă în trecut, să ne spună că așa cum eram înainte era mai bine. Unii se vor bucura pentru că vor înțelege că am vindecat ceva profund și important pentru noi. Va fi nevoie să ne apărăm drepturile și convingerile, să ne bucurăm de această etapă care ne-a adus mai aproape de noi și de Dumnezeu.

În ultima parte a lunii

Din 26 mai până la finalul lunii vom avea tot felul de conștientizări și vom înțelege că nu toată lumea se bucură pentru noi. Pe unii strălucirea noastră îi poate deranja însă nu trebuie să facem compromisuri. Am lucrat mult cu noi dar acum și norocul este de partea noastră, așa că trebuie să mergem cu încredere înainte. Da, tot ce este toxic va ieși la iveală, tot ce nu mai avem nevoie se va elibera însă avem tot ajutorul de care avem nevoie. Atât îngerii, ghizii noștri, persoane dragi plecate, strămoșii vor ca noi să înțelegem că merităm ce e mai bun și ne vor da toate semnele de care avem nevoie.

Este o lună care ne înalță cu condiția să ne eliberăm de tot ce nu mai avem nevoie, cu condiția să fim vulnerabili și să ne deschidem inima. Avem în față o lună în care putem să ne vindecăm și să rescriem povestea vieții, ceea ce nu e puțin lucru.

Una suntem!
Doamne ajuta!

Autor:Delia Mureșan -www.deliamuresan.ro 

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole