Moarte și renaștere: Pluto retrograd în Vărsător și în Capricorn (2 Mai - 12 Octombrie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - luni, 29 aprilie 2024, 5608 vizualizari

Retrogradarea lui Pluto, planeta morții și a renașterii, ne va impacta din punct de vedere mental pentru că va scoate la suprafață cele mai profunde straturi ale ființei noastre. 

Începând cu 2 Mai 2024, Pluto, supranumit și Stăpânul Lumii Subterane va retrograda până pe 12 Octombrie 2024. Această perioadă ne va aduce un nivel superior de înțelegere și o înțelepciune profundă. Pluto retrograd ne ghidează să privim transformările prin care am trecut până acum, părțile din noi la care a renunțat, ceea ce am păstrat și ceea ce a rămas în umbră. 

Pluto retrograd pentru ultima dată în Capricorn

Pluto își începe retrogradul în Vărsător pe 2 Mai, însă pe 1 Septembrie 2024 va reveni în Capricorn pentru ultima dată în viețile noastre. 

Fiind vorba despre o ultimă revenire a lui Pluto în Capricorn, suntem cu toții invitați să privim acest eveniment astrologic drept o ultimă oportunitate de a finaliza toate acele aspecte din viețile noastre la care lucrăm încă din 2008E important să aruncăm o o privire asupra modului în care ne-am transformat de atunci și până astăzi. E o perioadă excelentă în care să să reflectăm la modul în care ne-am asumat responsabilitatea pentru propria viață și să ne uităm noi cei de astăzi și să conștientizăm cât de puternici suntem. 

La nivel global, intrarea lui Pluto în Capricorn a coincis cu criza financiară mondială. Ultima revenire a lui Pluto în Capricorn poate viza marile afaceri sau organizațiile aflate la putere, cum ar fi băncile. După 1 Septembrie 2024 ne putem aștepta la mai multe știri despre bănci și despre marile corporații. 

Pluto este considerată planeta puterii, așadar ne putem gândi la schimbări de bun augur în ceea ce privește puterea marilor corporații și a sistemelor bancare ce dețin controlul. Pluto lucrează la nivel profund și doar atunci când își încheie călătoria într-un semn zodiacal putem înțelege cu adevărat înțelepciunea, lecțiile și transformările pe care le-a adus tranzitul lui Pluto în Capricorn. 

Pluto va ieși definitiv din Capricorn pe 19 Noiembrie 2024, oferindu-ne o imagine de ansamblu a acestei călătorii de aprope 16 ani (2008 - 2024)

Pluto retrograd 

În timpul retrogradării lui Pluto, suntem ghidați să reflectăm asupra ciclului moarte - renaștere din propriile noastre vieți. Pentru a avea o mai mare claritate în privința transformărilor aduse de retrogradarea lui Pluto, putem arunca o privire asupra perioadei 23 Martie 2023 - 2 Mai 2024. Ce transformări s-au produs de atunci și până astăzi în viețile noastre? Cum ne-am schimbat și am evoluat? În ce constă propria noastră renaștere? 

Una dintre caracteristicile planetei Pluto este subtilitatea, așadar ne va fi greu să discernem influența acesteia în viețile noastre. Chiar și dacă adresăm întrebări cum sunt cele de mai sus, s-ar putea să accesăm claritatea de care avem nevoie pentru a înțelege pe deplin însemnătatea călătoriei lui Pluto. 

Sfaturi pentru a beneficia de energia retrogradării lui Pluto: 

Pe perioada retrogradării lui Pluto, poți ține un jurnal în care să scrii următoarele:  

Pot aduce renașterea în viața mea prin… 
Cea mai mare frică a mea este… 
Mă simt puternic/ă atunci când… 
Aspectele care nu mai funcționează în viața mea sunt… 
Eliberez controlul în privința…

Sursă articol: www.foreverconscious.comAstro Shop

Cele mai noi articole