Curs HUNA, Bucuresti, 27-28 mai 2017

Autor: AstroCafe.ro - marti, 25 aprilie 2017, 2123 vizualizari

Invitatie de participare la o noua editie a Cursului Huna, care se va desfasura in Bucuresti, in perioada 27-28 mai 2017:

Cu mult inainte de psihologia contemporana, traditia Huna vorbeste despre puterea subconstientului.

Totodata, Huna dezvolta intelegerea privind crearea unei experiente personale a realitatii prin credinte, atitudini, asteptari, judecati, sentimente si actiuni. Schimbarea modului predominant de gandire modifica propria lume si interactiunile cu Universul, oamenii fiind cocreatori impreuna cu Universul.

Huna constituie un tezaur de intelepciune practica, reprezentat de meditatii, exercitii de respiratie si lucru energetic. Dintre rezultatele sale se pot enumera:

-curatare si armonizare energetica;

-refacerea starii de sanatate si vitalitate fizica;

-prevenirea imbolnavirilor;

-vindecarea sistemului de convingeri;

-armonie mentala, claritate in gandire si decizii, creativitate;

-vindecare emotionala, optimism si pofta de viata;

-cresterea vibratiei si a constiintei spirituale;

-interpretarea mesajelor transmise de catre Inteligenta Superioara/Sinele Superior in timpul visului si stare lucida;

-cunoastere autentica a dorintelor, asteptarilor, motivatiilor propriei persoane, cat si ale acelora cu care relationam;

-imbunatatirea relatiilor interpersonale;

-gestionarea situatiilor conflictuale, repararea prejudiciilor;

-manifesterea abundentei si a proiectelor;

-optimizarea energetica a alimentatiei. 

 

Continutul cursului: Scurta prezentare teoretica. Conectare. Practica efectiva cu 26 instrumente: se vor invata exercitii de respiratie, scurte meditatii, terapie energetica individuala si lucrand cu alta persoana. Dupa curs, acestea pot fi utilizate pentru sine, pentru altii, in diverse situatii sau la distanta. 

Tematica:

Introducere, principii, concepte. Utilizarea functiilor, activari, meditatii, exercitii de respiratie si terapie energetica: Intensificarea curgerii manei prin corp; Fortifierea aurei; Izvorul Manei; Meditatia Binecuvantarile Pamantului; Respiratia HA si metoda Piko-Piko; Intensificarea curgerii energiei in sistemul nervos, sistemul circulator si organe; Intensificarea respiratiei; Fundatia Inimii; Ochiul Florii Kanaloa; Curatarea  subconstientului; Purificarea mentala; Energia Detoxifierii; Energia vindecarii Huna si Procedura de vindecare Kahi; Armonizarea celor Trei Sine; Meditatia Inima Soarelui; Crucea de Foc; Apa Bucuriei; Acum – Manawa;Ciclul celor 5 elemente: pamant, apa, foc, aer, eter; Activarea Ho-o-pono-pono; Fuziunea Sufletului; Meditatia Nalu; Lucrul individual cu energia (Sursa Spirituala - Kahuna Aumakua).

 

Durata: 27-28 mai 2017, estimativ 18 ore, functie de dinamica grupului.

Locatia si ora de incepere vor fi anuntate persoanelor inscrise.

Rezervarea locului la mirelaceaus@yahoo.com . Datorita specificului de continut, nu se accepta clasa la distanta.

Facilitator- Mirela Ceaus, licentiata in teologie si stiinte sociale (1999), consilier psihologic si formator. Informatii privind experienta ezoterica a facilitatorului se regasesc la: https://hunalove.blogspot.ro/p/despre-mine.html .

 

Ce spun participantii la editiile din anii 2012-2017:

Gheorghe, Cluj Napoca, februarie 2012: In timpul initierii am simtit energia lucrand in interiorul meu, am avut o stare de bine, de liniste, de iubire.
La "Fundatia inimii" pieptul mi s-a incalzit puternic.
Huna este blanda si eficienta, este practica energetica dar si spirituala in acelasi timp. Sper sa fie indrumare si altor cautatori. Iti multumesc,  Mirela! 

Andreea - jurist, Buzau, septembrie 2012: Aloha! Huna pentru mine este complexa si blanda in acelasi timp. O traire unica ce este necesar a fi experimentata atunci cand viata iti arata calea. Iti multumesc  Mirela  ca m-ai aratat drumul! 

Adriana, Bucuresti, martie 2013: Dupa minunata zi a initierii Huna, mi-a trebuit un timp in care sa incep sa inteleg ce s-a petrecut in acele clipe deosebite si apoi sa ma apuc de treaba (poate am un ritm mai lent de practica, dar suntem unici in univers si trebuie sa iubim si sa respectam aceasta calitate).
Ce  MI-A PLACUT  la aceasta intalnire spirituala?
-faptul ca am ales cu sufletul sa particip si nu m-am inselat;
-faptul ca m-am intalnit cu un om care avea cunostinte in mai multe  domenii (stiinte spirituale, teologie, psihologie), de mult imi doream acest lucru si uite ca Dumnezeu m-a ajutat;
-faptul ca am fost primiti cu amabilitate si iubire;
-faptul ca a fost o locatie foarte placuta, chiar putem spune benefica;
-faptul ca te-ai purtat cu noi ca o "mamica grijulie" cu copii ei spirituali;
-faptul ca ai avut rabdarea si intelepciunea sa poti explica un lucru chiar daca ai fost  intrebata de mai multe ori - fara sa te enervezi si sa ne faci sa ne simtim prost.
Ce NU  MI-A PLACUT la aceasta intalnire spirituala? Faptul ca s-a terminat prea repede.
Cu toata sinceritatea, pentru mine a fost o mare bucurie aceasta intalnire, pentru care sunt recunoscatoare Sinelui Meu Superior si Sinelui Tau Superior!
Regret nespus ca nu mi-am luat notite in timp ce tu explicai anumite lucruri, pentru ca multe amanunte suplimentare care nu se regasesc in manual, eu le-am si uitat si nu o sa mai am acces la ele.
"Din toata inima, cu toata dragostea" cred ca esti un om deosebit si faci foarte bine ceea ce faci! Sa fii fericita si te ocroteasca Dumnezeu!

I.I., Buzau, mai 2013 : Buna, Mirela! As vrea sa impartasesc despre cateva din aspectele benefice ale seminarului Huna din luna mai 2013, pe care cu atata dragoste, inspiratie, lumina l-ai sustinut.
Mi-a placut faptul ca am primit raspunsuri la toate intrebarile pe care le-am pus, chiar si la cele care pe care doar le-am gandit.
Meditatiile ghidate de tine au fost putin spus minunate, am primit informatii din lumea mea interioara despre care, pana la acel moment am crezut, sincer, ca sunt doar in imaginatia mea. In cateva zile am inteles ca acele informatii fac parte din realitate, caci au fost accesate si relatate si de alte persoane cunoscute mie, care au meditat pentru vindecarea Pamantului si ca, de asemenea, sunt folositoare pentru vindecarea, armonizarea corpului.
Cu instrumentele, tehnicile oferite de acest sistem am constatat ca se poate lucra chiar daca nu ai foarte mult timp la dispozitie, dar eficienta lor este surprinzator de buna.
Acest seminar m-a ajutat sa vad mai clar cine sunt, sa am mai multa incredere in mine, mai multa iubire, acceptare, pace, detasare.
Multumesc Sinelui meu Superior si Sinelui tau Superior ca ne-a adus impreuna sa traim aceasta experienta inaltatoare pentru toate structurile noastre. Iti multumesc, Mirela! Ii multumesc lui Dumnezeu! 

Daniela, octombrie 2013: Huna. Daca analizam cuvantul este atat energic cat si fin, curgator, exact ca energiile pe care le dezvolta si le transmite.
Sunt prea sarace cuvintele pentru a "scrie" ceea ce efectiv s-a simtit si s-a experimentat la curs. Dar am sa incerc sa exprim in scris ceea ce ar trebui incercat de oricine doreste sa experimenteze ceva deosebit.
Ce anume mi-a placut? In primul rand locatia. In al doilea rand atmosfera. In al treilea rand modul de desfasurare a cursului... si asa mai departe, adica totul ...
Prin conectare la una dintre energii mi-am rezolvat o problema de sanatate care ma afecta. Probabil s-au rezolvat mai multe probleme, dar efectele le voi constata dupa exercitiile zilnice.
Ce nu mi-a placut?...totusi s-a terminat prea repede.

Iulia Gavris, iulie 2014: Mie, cu acest workshop Huna mi s-a intamplat ceva special.
Citisem la un moment dat cartea lui Serge Kahili King -
Stapanul constiintei si de atunci s-a nascut in mine dorinta de a aprofunda Huna, de a o integra si folosi in viata mea. Cum nu am gasit chiar imediat un astfel de workshop, atentia mi s-a indreptat intre timp in alte directii.
La momentul potrivit, a aparut cursul Huna. Intr-un moment critic, atat emotional, cat si mental. Si dupa o noapte de nesomn si indoieli asupra a tot si toate cate exista in lumea asta in forma pe care o vedeam eu, am ajuns la workshop.
Huna mi-a redat increderea in faptul ca sunt stapana pe viata mea si ca totul este in mine. E imposibil sa nu stim asta la nivel teoretic. Fiecare dintre noi a auzit, cel putin macar o data afirmatii de genul: "esti stapan pe viata ta", "destinul este in mainile tale"!! Huna m-a facut sa simt lucrul asta, sa-l inteleg cu inima.
Multumesc  Mirela, multumesc oamenilor deosebiti cu care am avut placerea sa impart aceasta experienta!

Carmen Balan, octombrie 2015: Mi-a trebuit mult sa integrez darurile si harurile primite acum 10 zile :) 
Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pe aceasta Cale, la cursul Huna, la cel mai bun moment pentru mine, cand am timp sa lucrez cu mine si am rabdare.
Mirela este unul dintre oamenii, rari azi, care iti ofera tot ceea stie si ne face sa crestem cu Tot si toate. 
Cursul a fost o experienta de sarbatoare absoluta, a fost o chemare, o intrebare, o incercare si un raspuns la toate intrebarile mele. Raspunsurile le-am primit la un nivel pe care nu il pot reda in cuvinte, ele sporesc in mine, ma simt ca un copil bucuros de toate.
Drumul pe care il deschide in mine e un drum lung, insotitorul si bucuria calatoririi alaturi de Mirela au fost magice.Efectul acestei intalniri va incolti cu veselie pe calea mea si a celor din jurul meu si sunt sigura ca va rodi mai bogat in lumea mea, a noastra. Am primit darul inestimabil - Huna,  pe care il voi folosi ca pe o comoara interioara nepretuita.
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru timpul perfect in care noi ne-am gasit si se potriveste ceea ce am citit undeva:"Cand doi oameni se intalnesc cu adevarat, este mare sarbatoare. Sarbatoare pe pamant si sarbatoare in cer. Iata de unde se cuvine sa inceapa si sa se sfarseasca toata invatatura noastra". Despre o astfel de intalnire e vorba cand ajungeti la acest curs, dincolo de cuvinte, cu inima deschisa, sufletul curat si lumina adevarata pe cale.
Soare in toate! 

Ramona, martie 2016: Cursul a fost o reala plutire, in care as fi stat toaata ziua...fiecare energie am simtit-o intr-un mod special, unele mai jucaus, altele foarte puternic si curatator.
Recomand acest curs oricui doreste sa petreaca 2 zile in armonie si pace, alaturi de vocea calda a Mirelei. 

Carmen – terapeut & owner la Massasje Hos Deg, tel.: 99880911, Oslo-Norvegia,  aprilie 2016: Uneori ne dorim ceva, dar apar diverse obstacole - lipsa timpului, distanta, etc.
Alteori, lucrurile acelea ce ti le doreai candva cu ardoare, vin singure la tine. Ba parca esti si putin impins de o forta invizibila spre ele.
Pentru mine, cursul Huna a fost o noua treapta ce trebuia urcata. Acum, nu mai devreme, caci acum aveam mai mare nevoie.
Simt schimbarea in mine. Multumesc, Mirela.

Raluca, martie 2017: Am participat la cursul Huna - martie 2017 si impresiile mele au ramas la fel de vii si dupa o saptamana:

  1. Locatia- foarte ok si linistita.
  2. Mirela- foarte calda, modesta si in acelasi timp extrem de focusata pe subiect si practica efectiva.
  3. Foarte multa informatie concentrata in cele doua zile, dar desi ma temeam ca nu o sa retin, incepand efectiv lucrulenergeticconcret acasa am constatat ca, asa cum ne spunea Mirela, am retinut tot ceea ce era esential.
  4. Cursul se adreseaza oricui, se poate pune in practica indiferent de credinta, cunoastere anterioarayoga/ reiki, etc. sau persoane care nu au deprins incanici macar forme usoare de meditatie.
  5. Pentru mine, pe langa parereaexcelenta si starea de bine cu care am plecat, cea mai puternica a fost opiniaca am castigat in doua zile de curs cat reusesc altii in perioade mult mai indelungate – meritul extraordinar al Mirelei.

Concluzia este ca abia astept urmatorul workshop.

Precizare: Marturiile au fost selectate doar in mod aleator, cu multumiri cursantilor ca vor intelege aceasta; arhiva se regaseste la: https://hunalove.blogspot.com/ .

Astro Shop

Cele mai noi articole