Marte in Scorpion (9 decembrie 2017- 26 ianuarie 2018). Desperate times need desperate measures.

Autor: Nicoleta Eșanu - vineri, 08 decembrie 2017, 15320 vizualizari

Odata cu intrarea lui Marte in Scorpion (si instalarea lui intr-o pozitie forte de demnitate, de domiciliu nocturn), se amplifica semnificativ energia apriga a Scorpionului, pusa deja in miscare de tranzitul lui Jupiter prin semn.

O situatie de criza se poate institui in segmentul de viata ocupat de Scorpion in harta ta natala, tocmai ca sa mai mobilizezi niste si tu resurse interioare, sa te calesti, sa inveti sa te aduni bine, sa actionezi cu o forta interioara rarisima si in conditii de pericol extrem.

Poti fata acum la orice, poti depasi o eventuala catastrofa personala/profesionala, revenindu-ti spectaculos.
E un moment excelent pentru a-ti recunoaste si intelege fricile inconstiente ce-ti dicteaza multe dintre actiuni (frica de a pierde ceva, de a fi tradat, de a fi mintit, a fi inselat).

Odata cu asta se pot distruge, de la sine, contexte de viata limitative si sabotoare, pot pleca oameni pentru care ai dezvoltat o obsesie, se pot rupe niste relatii care si-au facut, gata, treaba. In plus, poti forta tu lucrurile in aceasta privinta, poti rupe tu pisica in doua.

Desperate times need desperate measures.

Cert e ca te poti simti suficient de motivat sa scoti raul din radacina, sa extermini ceea ce pana mai ieri iti facea face rau pentru ca altceva sa poate creste in loc.

Evolutia lucreaza fara pauza, mereu se inlocuiesc in viata noastra oameni, obiecte, contexte. Lucrurile, atunci cand se duc de rapa, te asaza doar pe un fagas al tau mai potrivit.

Nicoleta Eșanu 

https://www.facebook.com/nicoesanu/

 

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole