Mercur în Leu, 19 iulie – 4 august. Un strop de încredere

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 21 iulie 2022, 10435 vizualizari

Când Mercur ajunge pe tărâmul de foc al Leului, mintea noastră este energizata, comunicarea devine pasionala, chiar dramatica, plus că ne trezim brusc cu mai mult curaj să ne susținem ideile și alegerile. Mercur în Leu este stropul de încredere de care cu toții avem nevoie pentru a străluci și a ne duce viața la nivelul următor.

Totuși, să avem în vedere că nicicând nu e terenul mai propice pentru a ne da în stambă, pentru a exagera sau domina. Iar de data asta, manifestările care n-au văzut înțelepciunea înainte de a fi văzute de ceilalți, aroganța, infatuarea și alte asemenea, ne pot costa scump în perioada următoare. Și când mă gândesc la costuri, iau în calcul inclusiv costuri materiale, întrucât Mercur se va afla în aspecte tensionate cu toate planetele din Taur.

Vorba aia: „fiecare pasăre pe limba ei piere”, așa că n-ar strica să ne cântărim bine cuvintele și reacțiile înainte să le slobozim pe „pajiște”.

Vestea bună este că Mercur se aliază cu Jupiter de această dată, asigurandu-ne că încrederea, optimismul și inspirația nu ne vor părăsi nicio clipă. Cei care folosesc în mod conștient această energie, pot acum să descopere posibilități noi de expansiune, soluții incredibile, șanse de progres, idei ingenioase și informații prețioase.

O noua perspectivă, mai luminoasă, ni se oferă pe tavă, doar să fim dispuși să o primim. O nouă șansă de a ne exprima și a ne manifesta potențialul este la un gând/cuvant distanță.

Așa că, în loc să ne consumăm energia în lupte de orgoliu, aparandu-ne punctele de vedere rigide, e mai sănătos să alegem să ne utilizăm creativitatea și să sădim mai multă bucurie și pace în viața noastră.

Fie primit!

Nicoleta SvârlefusAstro Shop

Cele mai noi articole