Astro-Coaching

Cate-n Suflet si in Stele: MERCUR. Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus, 7 septembrie 2016

MERCUR: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 7 septembrie 2016 Mercur este stapanul zodiilor Gemeni si Fecioara. Este astrul comunicarii si schimburilor, al proceselor mentale, acumularii si folosirii informatiei, exprimarii in scris si vorbit... Pozitia in harta natala, in casa si semn, ofera informatii cu privire la capacitatea noastra de a comunica, a acumula, stoca si folosi informatia, usurinta (dificultatea) cu care ne exprimam in scris sau prin viu grai, adaptabilitatea, anumite talente oratorice si scriitoricesti, puterea cu care investim cuvantul...
Citeste tot articolul

Lună nouă și Eclipsă totală de Soare în Fecioară. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, Ediție Specială! 31 august 2016

1 septembrie 2016: Lună nouă și Eclipsă totală de Soare în Fecioară. Este un moment de tensiune, nemulțumire si blocaj care poate fi folosit într-un mod constructiv pe termen lung. De fapt, acest moment îi ajută pe cei care vor și sunt dispuși, să se ridice deasupra contextului de viață actual și să rezolve ceva, să deblocheze ceva, printr-o gândire sănătoasă, scopuri înalte, viziune functională și potrivită indrumării sufletului.
Citeste tot articolul

Lună Plină în Vărsător, o NOUĂ VIZIUNE. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, Ediție Specială, 16 august 2016

18 august 2016, Luna plină în Vărsător și eclipsă parțială de Lună. Prilejul unei NOI VIZIUNI Vei înțelege mai bine in ce punct te afli, ce segment de viață este activat și ce nivel de conștiință ești acum pregătit să accesezi pentru a expansiona viața ta. De asemenea, vei primi și instrumente pe care să le folosești până la momentul de Lună plină și chiar după aceea (16-19 august), pentru a consțientiza ce ai nevoie și a folosi cât mai mult și mai benefic energia disponibilă și posibilitățile de schimbare care apar.
Citeste tot articolul