Lună nouă și Eclipsă totală de Soare în Fecioară. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, Ediție Specială! 31 august 2016

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 25 august 2016, 12198 vizualizari

Septembrie- luna eclipselor și a corecțiilor de destin.

Schimbări. Rezolvări. Ajustări!

1 septembrie 2016: Lună nouă și Eclipsă totală de Soare în Fecioară. Este un moment de tensiune, nemulțumire si blocaj care poate fi folosit într-un mod constructiv pe termen lung. De fapt, acest moment îi ajută pe cei care vor și sunt dispuși, să se ridice deasupra contextului de viață actual și să rezolve ceva, să deblocheze ceva, printr-o gândire sănătoasă, flexibilitate și abandon, scopuri înalte, viziune functională și potrivită indrumării sufletului.

Septembrie e lună cu o energie extrem de puternică așa că schimbările e posibil să fie pe măsură în viata noastră. În funcție de locul în care se situează pe harta natală, această Lună nouă și eclipsă, poți primi indicii cu privire la eventualele efecte și reverberații...

Vrei să afli mai mult? Vrei să știi unde pe harta ta se așează această Lună nouă + Eclipsă și ce poți crea cu energia ei?

Bonus: Cateva informatii și îndrumări- Mercur retrograd în Fecioară!

Da, VREAU și eu să vin!

Te aștept miercuri, 31 august, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, să conștientizăm fiecare ce are nevoie, să înțelegem mai multe despre rolul acestei perioade  și despre mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a transforma oportunitățile în roade concrete si a gestiona cât mai înțelept situațiile care apar.

Vom lucra cu harta în față. Fiecare participant va primi harta natală printată.

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 150 lei 

Înscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro, până cel târziu luni 29 august ora 20:00.

Îti putem fi de folos și la telefon 0758 088 168

Număr de locuri limitat! Primul venit, primul servit. 

 

Astro Shop

Cele mai noi articole