Ultima eclipsă a anului + Jupiter în Balanță. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 15 septembrie 2016

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 08 septembrie 2016, 13465 vizualizari

Pe 16 septembrie avem Luna Plină și eclipsă de Lună în semnul Peștilor (axa Fecioară- Pești). Este ultima din cele patru eclipse ale anului 2016, iar mesajele pe care ni le aduce sunt de finalitate, înțelegere, înțelepciune, credință, ascensiune... Un moment special, în care înțelegerea și conștiența sunt cheile creației.

Pe 9.09.2016(9), Jupiter își face intrarea în Balanță si pregătește reconfigurări și conștientizări relaționale importante. Realitatea relațională, la toate nivelurile, cunoaște încheieri de etape și tipare lungi, închiderea unor răni vechi, dar și renașterea unor sentimente, a unor relații și posibilități.

Ce energie și conștiință e nevoie să fii, pentru a crea cu ușurință realitatea pe care ți-o dorești? Ce e nevoie să știi, să ințelegi și... SĂ PERMIȚI?

Ce atitudine e potrivită pentru tine, în această lună septembrie, în preajma eclipsei și nu numai? Ce posibilitați deschide pentru tine Jupiter în Balanță și la ce să fii atent?

Dacă vrei să afli mai mult și să integrezi mai ușor și consțient energia acestei perioade, cu ajutorul hărții tale natale (astrograma), te invit joi, 15 septembrie 2016, la o nouă sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus!

Vom lucra cu hărțile în față. Fiecare participant va primi harta printată.

Nu sunt necesare cunoștințe avansate de Astrologie. Interesul, prezența, dorința de a crea si entuziasmul sunt suficiente!

Da, VREAU și eu să vin!

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 180 lei 

Înscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro, până cel târziu sambata 13 septembrie ora 20:00 in limita locurilor disponibile.

Îti putem fi de folos și la telefon 0758 088 168/0723 385 558- Cristina Ciobanu (organizator, asistent si responsabil inscrieri)
Numar de locuri limitat! Primul venit, primul servit. 

 

Astro Shop

Cele mai noi articole