Cate-n Suflet si in Stele: SOARE. Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus, 10 august 2016

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 02 august 2016, 5360 vizualizari

După succesul primei serii, am inceput a doua serie de sesiuni Astro-Coaching intitulata "Cate-n suflet si in stele", in care ne ocupam de planetele guvernatoare ale celor 12 semne solare. Sesiunile vor fi lunare, iar fiecare dintre ele va fi dedicata planetei (planetelor) care guverneaza zodia in care ne aflam in acel moment. 

Am inceput cu Luna. Continuam cu Soarele (10 august). Vor urma: septembrie- Mercur, octombrie- Venus, noiembrie- Marte si Pluton, decembrie- Jupiter, ianuarie- Saturn, februarie- Uranus, martie- Neptun)... 

Soare: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 10 august 2016, Bucuresti

Soarele reprezinta:

- individualitatea, sinele, forta vitala

- conexiunea cu Sursa tuturor lucrurilor

- puterea interioara

- stralucirea, bucuria de viata, creatia

- autenticitate/ego

- decizia (felul in care faci alegeri)...

"In ce zodie esti?" Iata intrebarea pe care o folosim sau primim cu totii. De fapt, ce inseamna ca esti in zodia x? Inseamna ca in acea zodie era Soarele cand te-ai nascut. De aceea, zodia se mai numeste semn solar.

Soarele este cel care centralizeaza "datele" culese de celelalte planete si ia decizii. Este cel care hotaraste pasul urmator, drumul potrivit. Este centrul, sursa, leaderul hartii si vietii tale. Cunoscandu-ti Soarele in functie de pozitia sa in casa si semn, dar si in contextul configuratiilor si aspectelor in care este implicat pe harta ta, vei putea sa-ti recastigi si manifesti individualitatea cu mai multa usurinta si putere. Inveti sa faci alegeri potrivite, din inima.

 

 

Desfasurare

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de cunostintele pe care le detine legat de Astrologie. Cu totii avem aceste planete in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.

Dacă și tu vrei să-ți cunoști mai bine harta, dacă vrei să înțelegi și să cunoști mai mult din ce e posibil să fii și să creezi, vino

Miercuri, 10 august 2015

17:00- 22:00h (ora de incheiere este aproximativa).

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana luni 8 august inclusiv.

Solicita formularul de inscriere la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168.

Contributia ta: 180 lei

Numar de locuri limitat! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!

De ce Astro-Coaching?

Astro Shop

Cele mai noi articole