Cate-n Suflet si in Stele: MERCUR. Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus, 7 septembrie 2016

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 02 septembrie 2016, 4965 vizualizari

Later edit: Acest eveniment a fost anulat și urmează să fie reprogramat! Mulțumim pentru interesul manifestat!

Din seria "Cate-n Suflet si in Stele", in care ne ocupam de planetele guvernatoare ale semnelor solare exact in timp ce le traversam, urmeaza Mercur. 

Au fost Luna (iulie) si Soare (august). Urmeaza: octombrie- Venus, noiembrie- Marte si Pluton, decembrie- Jupiter, ianuarie- Saturn, februarie- Uranus, martie- Neptun)... 

MERCUR: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 7 septembrie 2016

Mercur este stapanul zodiilor Gemeni si Fecioara. Este astrul comunicarii si schimburilor, al proceselor mentale, acumularii si folosirii informatiei, exprimarii in scris si vorbit... Pozitia in harta natala, in casa si semn, ofera informatii cu privire la capacitatea noastra de a comunica, a acumula, stoca si folosi informatia, usurinta (dificultatea) cu care ne exprimam in scris sau prin viu grai, adaptabilitatea, anumite talente oratorice si scriitoricesti, puterea cu care investim cuvantul...

Desfasurare

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de cunostintele pe care le detine legat de Astrologie. Cu totii avem aceste planete in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.

Cand ne vedem?

Miercuri, 7 septembrie 2016

17:00- 22:00h (ora de incheiere este aproximativa), cu pauze de cafea si ceai.

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana luni 5 septembrie cel tarziu.

Solicita formularul de inscriere la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168/0723 385 558- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 180 lei

Numar de locuri limitat! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!

De ce Astro-Coaching?

Astro Shop

Cele mai noi articole