Lună Plină în Vărsător, o NOUĂ VIZIUNE. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, Ediție Specială, 16 august 2016

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 13 august 2016, 6773 vizualizari

Pe 18 august 2016, Luna plină în Vărsător și eclipsă parțială de Lună. Prilejul unei NOI VIZIUNI

Detalii tehnice: Luna (Vărsător) în opoziție cu Soarele (Leu). Luna plină este susținută și împuternicită de Uranus (trigon cu Soarele și sextil cu Luna). La contextul astral al momentului participă și trigonul Venus (Fecioara)- Pluto (Capricorn), precum si conjuncția Mercur-Jupiter (Fecioara).

Posibilități:

Vrei să afli mai mult? Vrei să știi unde pe harta ta se așează această Lună plină și ce poți crea cu energia ei?

Da, VREAU și eu să vin!

Te aștept marți, 16 august, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus.

Vei înțelege mai bine in ce punct te afli, ce segment de viață este activat și ce nivel de conștiință ești acum pregătit să accesezi pentru a expansiona viața ta. De asemenea, vei primi și instrumente pe care să le folosești până la momentul de Lună plină și chiar după aceea (16-19 august), pentru a consțientiza ce ai nevoie și a folosi cât  mai mult și mai benefic energia disponibilă și posibilitățile de schimbare care apar.

Vom lucra cu harta în față. Fiecare participant va primi harta natală printată.

Nu sunt necesare cunoștințe de Astrologie. Seminarul se adresează celor care vor să se antreneze spre a face un salt în viața lor și au nevoie de ghidare în acest sens și/sau celor care vin pentru bucuria de a descoperi și mai mult din ce sunt și ce pot crea... :)

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 150 lei 

Înscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro, până cel târziu luni 15 august ora 12:00pm. 22:00pm

Îti putem fi de folos și la telefon 0758 088 168

Doar 12 locuri disponibile! Primul venit, primul servit. 

Astro Shop

Cele mai noi articole