Luna nouă în GEMENI. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 3 iunie 2016, București

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 30 mai 2016, 7751 vizualizari

Pe 5 iunie, la ora 6 dimineața, avem Luna nouă în Gemeni. O Lună Nouă venusiană (în conjuncție cu Venus) care promite reconcilieri și reabilitări cu ajutorul cuvintelor și negocierii.

Acest moment vine pe fondul energiei retrogradelor din ultima vreme, care ne-a scotocit prin minte și suflet, ne-a creat spațiu pentru introspecție, analiză și rezolvări ale unor situații trecute. A fost o perioadă cu destul de multă confuzie, aceasta incă persistă, însă cu mai multe șanse de clarificare.

Luna nouă in Gemeni este parte dintr-o cruce cosmică mutabilă! Ne împinge să ne mișcăm înainte. Să ne arătăm. Să vedem posibilități noi, să sădim intenții.

Luna nouă în Gemeni este a doua etapă din cele 3: 22 mai- Luna plina in Sagetator; 5 iunie- Luna noua in Gemeni; 20 iunie- a doua Luna plina in Sagetator!

Posibilități:

 

Gândul și Cuvântul fac și desfac!

Gândul și Cuvântul sunt esențiale acum. Pot construi, dar pot și să dărâme. Depinde cum le folosim.

Am creat această sesiune, pentru că traversăm una dintre cele mai importante și semnificative perioade din an și îmi propun să lucrăm împreună și să înțelegem cum putem folosi conștient energia disponibilă a contextului astrologic actual.

Vrei să afli mai mult? Vrei să știi unde pe harta ta se așează această Lună nouă și ce poți crea cu energia ei?

Da, VREAU și eu să vin!

Te așteptăm vineri, 3 iunie 2016, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, să conștientizăm fiecare ce are nevoie, să înțelegem mai multe despre rolul acestei perioade extrem de importante și despre mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a transforma oportunitățile în roade concrete si a gestiona cât mai înțelept situațiile care apar.

Vom lucra cu harta în față. Fiecare participant va primi harta natală printată.

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 138 lei 

Înscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro, până cel târziu miercuri 1 iunie, ora 20:00.

Cristina Ciobanu (asistent si organizator) te va sprijini cu înscrierea. Pentru detalii și informații suplimentare, o găsești pe Cristina și la telefon: 0758 088 168

Doar 12 locuri disponibile! Primul venit, primul servit. 

Astro Shop

Cele mai noi articole