Luna nouă in RAC- 4 iulie 2016. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 02 iulie 2016, 8361 vizualizari

Luna Noua in Rac, 4 iulie 2016. Iminența SCHIMBĂRII

Adevăr

Aceasta Luna noua si contextul astral puternic emoțional și transformator al momentului aseaza in noi intrebarea: "ce vreau eu?" Ce simt eu cu adevărat și de unde vin stările pe care le experimentez? Cine sunt eu, dincolo de educatia primita, dincolo de amintiri si povesti? Si cine as fi, daca toate acestea nu ar fi si/sau daca m-as elibera de ele?

Care este următorul pas?

Avem nevoie de răspunsuri. Iar pentru a le primi, avem nevoie de întrebări potrivite și inspirate. Suntem în căutare de sens. Ne reconfigurăm dorințele, le aliniem la inima noastră. Si nu e doar atat... Luna noua in Rac ne sustine si imputerniceste, prin planetele implicate, si conform zonei vizate in harta natala, sa si actionam in sensul constientizarilor pe care le primim. Sa facem lucrurile sa se intample. Sa incepem constructia unei fundatii noi. Mai ales in relatii si in tot ce tine de semnul Racului: casa, familie, camin, securitate emotionala, radacini.

Rădăcini sănătoase și fundație nouă

Orice Lună Nouă ofera teren fertil pentru seminte noi. Acum, cu atat mai mult, pentru ca Luna se află în semnul său de domiciliu, in casa a 9-a astrologica, insotita de Mercur si Venus, indicând puterea cu care intențiile se pot manifesta și necesitatea de a le lansa cu cât mai multă claritate și sinceritate... 

Semintele, de aceasta data, chiar e necesar sa fie noi, chiar daca Racul ne aminteste de trecut, de drumuri sigure si batatorite.. E timpul sa ne insanatosim radacinile, pentru a ne creste coroana... individuala... alaturi de alte coroane, precum copacii care cresc si se dezvolta avand spatiul necesar, unul langa celalalt. Iar pentru asta TOT ce impiedica dezvoltarea individuala, libertatea de expresie, creativitatea si autenticitatea, pleaca din viata noastra. Si e nevoie sa dam drumul!

Emotiile sunt intense acum, pot iesi la suprafata unele emotii care au fost demult ingropate, ele se cer acum eliberate. Trecutul apare sub diverse forme in fata ochilor nostri sau in felul in care ne simtim. E nevoie sa-i dam drumul, dar numai dupa ce ii conferim locul bine-meritat, onorand absolut orice experienta trecuta.

O realitate relațională nouă

Schimbarile vizeaza relatiile in special. Suntem gata sa cream o noua platforma de relationare, un nou mod de raportare la cei din jur si la partenerii nostri, dintr-o perspectiva mai constienta, mai genroasă și iubitoare, acordata cu noua energie, pe un palier de constiinta mai inalt. Mai ales daca pana acum ne-am facut treaba de curatare, transformare, eliberare...

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) vor simti din plin energia acestei Luni noi. Si cei care au planete personale in aceste semne. Insa cu totii vom simti energia, vom recunoaste impactul acestui moment, in zona de viata activata, acolo unde se afla Racul in harta natala.

Auto-ingrijire

După o perioadă destul de agitata, in care am avut tendinta sa ne hartuim in fel si chip, Luna asta Noua vine sa ne aminteasca sa ne iubim si ingrijim pe noi insine. Sa fim mai atenti la nevoile noastre dar si la ale celorlalti. Sa fim mai generosi. Sa-i sprijinim pe ceilalti si sa-i tratam ca pe egalii nostri. Asta e calea succesului acum!

Ce posibilitati exista pentru tine?

Care sunt schimbarile iminente pe care le vei face?

Cum sa folosesti cat mai constient aceasta energie?

Cum pot(i) contribui pentru tine si viata ta?

Vrei sa folosesti constient energia Lunii noi in Rac si posibilitatile care apar? Te invit luni, 4 iulie, exact de Luna noua, la o noua sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus.

Vei primi harta natala printata si te voi sprijini sa intelegi unde in viata ta exista potential de schimbare si innoire, ce alegeri sunt disponibile, care este atitudinea adecvata si cum sa raspunzi intelept si lucid situatiilor care apar. 

Luni 4 iulie 2016, 18:30-22:00h, Bucuresti (detaliile despre locatie le vor fi comunicate celor inscrisi).

Nu e nevoie sa ai cunostinte de Astrologie.

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana cela tarziu luni ora 10 am inclusiv, la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 120 lei

Doar 12 locuri disponibile!

Te asteptam cu drag si inspiratie!

 

 

Astro Shop

Cele mai noi articole