Astro Divertisment

Tapetul

La Bula vine un vecin:- Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat camera, cate suluri ai cumparat?- 20.- Multumesc.Dupa 2 saptamani se intalnesc:- Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si mi-au ramas 7.- Pai si mie…
Citeste tot articolul

Lama de ras

Tatal îşi întreabă copilul de 4 ani: - Ştii cumva de ce nu mai taie lama mea de ras? - Nu ştiu, tată… când am ascuţit eu creioanele tăia bine!
Citeste tot articolul

La pescuit

Tatăl cu fiul la pescuit:- Fiule, dă-mi te rog pâinea pentru nadă.- Am mâncat-o.- Atunci dă-mi mamaliga.- Nu mai e...Am mâncat-o.- Ok, hai mananca si râmele şi sa mergem acasă.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Scoala

- Ia spune-mi Gigele, iti place sa mergi la scoala?- Da bunicule, imi place sa merg la scoala, imi place sa vin de la scoala acasa, dar nu-mi place ce trebuie sa fac intre timp.
Citeste tot articolul

Parola

- Sir, dacă dvs. nu aveţi încredere în mine, atunci e mai bine ca eu să plec! zice majordomul.- Cum adică nu am încredere? Păi nu ţi-am lăsat eu parola de la seif, in caz ca patesc ceva sa il deschizi?- Da Sir, dar nu e aia corectă!
Citeste tot articolul

Calendarul mayas

Stau de vorba 2 mayasi:- Bai, am ramas fara piatra si nu mai am pe ce continua calendarul...Celalalt:- Ai grija, s-ar putea ca in viitor sa se crizeze cineva din cauza asta...
Citeste tot articolul

Prietenele

Patru prietene isi recunosc defectele.Prima: - Eu sunt cam usuratica!A doua: - Eu sunt betiva!A treia: - Eu le am cu furatul!A patra: - Ati pus-o! Eu sunt barfitoare!
Citeste tot articolul

Pijamaua

În cuseta vagonului de dormit se aude o bufnitura. Buimaca de somn, sotia întreaba:- Ce-a cazut acolo, Mitica?- Pijamaua, draga.- Cu atâta zgomot?- Eram si eu în ea!
Citeste tot articolul

Aldamasul

Stateau doi insi la o masa si ciocneau paharele:-Sa fie rau!-Sa fie foarte rau! Si tot asa pana cand cineva ii apostrofeaza:-Nu-i suficient de rau? Benzina s-a scumpit, mancarea s-a scumpit, salariile s-au taiat!-Apoi, eu am cumparat un caine si ciocneam aldamasul...
Citeste tot articolul