Astro Divertisment

Cura de slabire

Un bărbat îi spune prietenului său:- Soţia mea ţine o cură de slăbire de trei săptămâni.- Cât a pierdut până acum?- Două săptămâni.
Citeste tot articolul

Reincarnare

- Bula, tu crezi in reincarnare?- Cred, si asta ma ingrijoreaza!- De ce?- Pai, ce o sa ma fac daca, dupa ce o sa mor, o sa ma reincarnez intr-un caine, iar nevasta mea intr-un purice?
Citeste tot articolul

Biletul de tren

La casa de bilete dintr-o gară, un om pricăjit îi spune casierei:- Doamnă, n-am decât 10 bani. Până unde pot ajunge cu banii ăştia?- Până la tren! răspunde casieriţa.- Staţi aşa, că am mai găsit 5 bani, zice omul.- Ei, atunci aveţi noroc! Puteţi să vă aşezaţi în faţa locomot...
Citeste tot articolul

Astro Shop

Salariul

- Auzi, cum de ti-a marit tie seful salariul cu 100 de lei?- I-am spus ca daca nu mi-l mareste cu 100 de lei, o sa le zic la toti ca mi l-a marit cu 500 de lei.
Citeste tot articolul

Pretendentii

Vorbesc doua prietene:- Am facut cunostinta pe net cu trei barbati: primul este bogat, al doilea destept, iar al treilea este un dansator desavarsit. Pe care sa-l aleg?- Stii, draga, cred ca cel mai usor e sa-l inveti pe primul sa citeasca si sa danseze.
Citeste tot articolul

Ion si Gheorghe

Ion si Gheorghe se intalnesc la un colt de strada. Intreaba Ion pe Gheorghe:- Unde meri, ma?- Nicaieri! Da' tu unde meri?- Nicaieri!- No, atunci hai p-aci ca-i mai aproape.
Citeste tot articolul

Tocana de pasare

Sotul, intors acasa, simte mirosul din bucatarie:- Iar tocana de pasare?- Dragule, tu nu stii ce vrei: luni iti place tocana, marti, miercuri, joi, vineri si sambata la fel - iti place - si, deodata, duminica nu-ti mai place.
Citeste tot articolul