Astro Divertisment

Testul

Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul pentru externarea unui bolnav.- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii spunem bolnavului sa scoata apa din cada.Jurnalistul, zambind:- Un om sanatos ar lua cana.- Nu, un om sanatos ar scoate dopul de la cada...
Citeste tot articolul

Vioara

- Câştig bani mulţi cu această vioară.- În ce formaţie cânţi?- Nu cânt nicăieri. Vecinii îmi dau însă zilnic o sumă fixă, ca să nu cânt.
Citeste tot articolul

Astro Shop

La restaurant

La o masă într-un restaurant, un bărbat şi o femeie mănâncă. La un moment dat, bărbatul începe să alunece de pe scaun şi dispare sub masă. Chelnerul, care a observat, se apropie şi spune:- Doamnă, soţul dumneavoastră a alunecat sub masă. E totul în regulă?- Nu, soţul meu nu a alu...
Citeste tot articolul

Doctorul specialist

Un pensionar bătea la uşile doctorilor. Ajuns la un spital se adresează unei funcţionare:- Am nevoie de un doctor specialist şi de ochi şi de urechi.- Nu avem un astfel de doctor. Pentru ce vă trebuie?- Pentru că una văd şi alta aud!
Citeste tot articolul

Dieta

- Ai slabit grozav! Ai o dieta noua?- Da. Legume: cartofi, morcovi, sfecla…- Le fierbi sau le prajesti?- Le sap!
Citeste tot articolul

La carciuma

- Suntem doar de doua saptamani casatoriti si tu stai ore intregi in carciuma.- Nu fii necajita, draga mea, este normal sa fie asa. Nu-ti dai seama de cat timp am eu nevoie ca sa povestesc la toata lumea cat de fericiti suntem?
Citeste tot articolul

Conversatie

Wikipedia: - Eu ştiu totul!Google: - Eu am de toate!Facebook: - Eu ştiu pe toată lumea!Internet: - Fără mine nu aveţi valoare!ENEL: - Serios?
Citeste tot articolul

La ferma

- Vezi că inspectorul care a fost luna trecută a dispus să fie marcate toate vieţuitoarele din fermă. Ai terminat?- De ieri. Dar a fost greu al dracului.- Cu taurii, nu?- Taurii ca taurii, mă aşteptam, dar cel mai migălos a fost cu albinele!
Citeste tot articolul