Astro Divertisment

Luminitele

- Domnule doctor, daca m-aplec, cand ma ridic, vad niste luminite in fata ochilor, zice Bula.- Sa-ti prescriu niste ochelari!Peste o saptamana, cei doi se reintalnesc.- Ei, cum te simti cu ochelari? Mai vezi luminitele?- Minunat, acum le vad mult mai clar!
Citeste tot articolul

Astro Shop

Trezitul de dimineata

Două mame discută despre trezitul copiilor dimineaţa şi mersul la şcoală.- Cum reuşeşti să-l trezeşti pe Daniel în fiecare dimineaţă, la timp?- A, dar e simplu, deschid uşa şi arunc pisica în patul lui Daniel.- Şi asta îl trezeşte?- A, sigur, Daniel doarme cu câinele!
Citeste tot articolul

Intrebare

- Taticule, e adevarat ca in unele tari barbatul nu isi cunoaste sotia decat dupa casatorie ?- La fel se intimpla in toate tarile.
Citeste tot articolul

Visul

- Tu ai vreun vis?- Da.- Care?- Sa ma las de bautura.- Pai, lasa-te.- Si pe urma cum sa traiesc fara vise?
Citeste tot articolul

Pisica neagra

Un soricel speriat striga catre un altul:- Atentie! Vine o pisica neagra!Celalalt, raspunde calm:-Stai linistit, nu sunt superstitios...
Citeste tot articolul

Convorbirea

La un post telefonic public:- Domnule, de o jumătate de oră ţineţi receptorul în mână şi nu spuneţi nimic, lăsaţi-mă, vă rog, şi pe mine să dau un telefon!- Nu mă deranjaţi, vă rog, pentru că eu discut cu soţia mea.
Citeste tot articolul

Vrajitoare

- Tata, asa-i ca vrajitoarele exista doar in povesti?Tatal, ridicand o privire catre soacra:- Cand eram mic, tot asa credeam si eu.
Citeste tot articolul