Astro Divertisment

Caramida

Un inginer sta pe un pod si arunca caramizi in apa. Se apropie altul si il intreaba:- De ce arunci caramizi in apa?Acela raspunde:- Incerc sa inteleg...- Ce sa intelegi?- De ce o caramida patrata, face cercurile in apa... rotunde?
Citeste tot articolul

Incendiul

Tati, poti sa imi mai dai un pahar cu apa?- Ti-am dat 3 deja! N-ar trebui sa te agiti atat!- Dar trebuie! A luat foc sufrageria!
Citeste tot articolul

Cina

Aseara, in timp ce eram la bar, ma suna nevasta-mea:- Cina e gata, tipa ea. Daca nu esti acasa in 20 de minute, sa stii ca o arunc la caine!- Nu fi penibila, ii zic. Ce vina are el?
Citeste tot articolul

Astro Shop

In gazda

Doi indivizi dormeau pe o banca, in parc. Se apropie politistul comunitar:- Ce faceti aici?- Pai, nu am casa, nu am serviciu, nu am familie, asa ca dorm aici!- Si tu?!- La el in gazda!
Citeste tot articolul

Intrebari

O intrebare adresata fiecarui continent:- Ce parere aveti despre lipsa de alimentate de pe celelalte continente?America: Ce sunt alea "alte continente"?Africa: Ce sunt alea " alimente"?Europa de Vest: Ce e aia "lipsa"?Europa de Est: Ce e aia "parere"?
Citeste tot articolul

Consultatia

Un client îşi întreabă avocatul- Cât cereţi pentru o consultaţie?- 100 de euro pentru trei întrebări.- Nu este un pic cam scump?- Ba da! Şi care este a treia întrebare?
Citeste tot articolul

La pranz

La ora pranzului, copiii stateau cuminti la coada in cantina scolii elementare catolice. In capul mesei era un cos mare cu mere. O calugarita scrisese un bilet: "Ia UN SINGUR mar. Domnul e cu ochii pe mere!" Mai departe, pe linie, erau prajiturile cu ciocolata. Un copil poznas adaugase o nota: "Ia c...
Citeste tot articolul

Soneria

Un baietel plangea in fata unei porti. Unui trecator i se face mila de el si il intreaba:- De ce plangi copile??- Plang ca sunt prea mic si nu ajung la sonerie…Omul foarte amabil ia copilul in brate, iar acesta suna la usa. In momentul in care il pune jos , baietelul spune razand:- Mersi … si ac...
Citeste tot articolul

La scoala

In mijlocul prelegerii profesorul intrerupe expunerea si spune:− Daca elevii din fundul clasei ar discuta mai incet despre fotbal si ar fi mai linistiti decat cei din mijlocul clasei care dezleaga integrame, elevii din fata ar putea sa doarma mai bine.
Citeste tot articolul

Vocile

Psihiatrul il intreaba pe pacient:- Spune-mi, se intampla sa auzi voci, dar sa nu stii cine vorbeste si de unde?- Desigur.- Si cand sa intampla asta?- Cand raspund la telefon.
Citeste tot articolul