Astro Divertisment

O decizie importanta

- Cum ia un barbat o decizie importanta ?- Isi cuprinde capul in maini, inchide ochii, gandeste profund, isi asculta constiinta si apoi spune cu hotarare:- "Nevasta, tu cum crezi c-ar trebui sa facem ?"
Citeste tot articolul

Scrisoarea

Un nebun scria o scrisoare. Un tip vine si il intreaba cui ii scrie scrisoarea. Nebunul zice:- Mie.- Si ce scrie in ea?- Nu stiu, ca inca nu am primit-o!
Citeste tot articolul

Somnul...

Un parlamentar iese agale din sala de sedinte si se intalneste cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba soptit:- Nici tu n-ai somn?
Citeste tot articolul

Astro Shop

Pensia

Doi pensionari stau de vorba pe o banca în parc: - Tu de cînd nu ai mai avut `treaba` cu o femeie? - Sa-ti spun drept, de cînd am iesit la pensie! - Si eu la fel. - Sa stii ca astia ne-au pus ceva în pensii.
Citeste tot articolul

Casatorit, necasatorit

Judecatorul intreaba martora:- Sunteti casatorita?Ea ofteaza. Judecatorul dicteaza secretarei:- Nu e casatorita.Apoi intreaba martorul:- Sunteti casatorit?Martorul ofteaza. Judecatorul dicteaza:- Casatorit.
Citeste tot articolul

Studentul

Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic. Prelegere. Atipeste. Parintele se apropie si-l intreaba:  - Ce este forta Dumnezeiasca?  Studentul trezindu-se, raspunde repezit:  - Masa Dumnezeiasca ori acceleratia Dumnezeiasca!!
Citeste tot articolul