Astro Divertisment

Inspectia

- Vezi că inspectorul care a fost luna trecută a dispus să fie marcate toate vieţuitoarele din fermă. Ai terminat?- De ieri. Dar a fost greu al dracului.- Cu taurii, nu?- Taurii ca taurii, mă aşteptam, dar cel mai migălos a fost cu albinele!
Citeste tot articolul

Infractorul

Şeful plutonului de poliţişti:- La naiba, cum a putut să ne scape infractorul? Nu au fost păzite toate ieşirile?- Ba da, dar probabil că a scăpat pe uşa de intrare!
Citeste tot articolul

In sifonier

- Măi Gheo, găsit-ai tu vreodată bărbaţi străini la tine în şifonier?- Nu, Ioane, n-am găsit niciun străin, toţi erau români...
Citeste tot articolul

Astro Shop

Aprobarea

Un tip intra intr-un birou pentru o aprobare. Functionarul il intreaba:- Ai deschis usa cu piciorul ?- Nu, dar de ce trebuie sa o deschid cu piciorul ?- Pentru ca mainile trebuie sa le ai ocupate...
Citeste tot articolul

Vise

- Intotdeauna am visat sa calatoresc. Oare cat costa un circuit prin Europa?- Nimic.- Cum nimic?- Pai visele sunt gratuite.
Citeste tot articolul

Scrisoarea

Fata: - M-am îndrăgostit de vecinul nostru şi voi fugi cu el.Tatăl: - Foarte bine, n-ai să vezi nimic de la mine, nu voi mai avea de investit timp şi bani în tine.Fata: - Tată, eu citesc scrisoarea lăsată de mama!
Citeste tot articolul

Sotul

Trei betivi bat la usa unei case. Le deschide o doamna.- Am venit sa va aducem sotul acasa, dar nu mai stim care dintre noi este.
Citeste tot articolul

Boli mintale

Psihiatrul:- Au mai existat in familia dumneavoastra cazuri de boli mintale?- Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca cu un miliardar...
Citeste tot articolul