Materiale publicate de Nicoleta

Sa ne tratam corpul cu iubire

Putem sa ne iubim corpul chiar şi cand sufera, cand e in dezechilibru. De fapt, ar fi bine s-o facem mai ales atunci, pentru ca iubirea are o putere vindecatoare mai mare decat orice medicament. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Abundenta

Abundenta este eliberata din interior, este apanajul prezentei interioare manifestata si in lumea exterioara. Abundenta este un stadiul al constiintei. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Astro Shop

Napastuitul dar al lui Dumnezeu

Am nesfarsita compasiune, azi, pentru Dumnezeu… L-am zarit undeva deasupra noastra, privind, cu tristete si uimire, minunata Sa creatie, completa, rotunda si perfecta. Incerca sa inteleaga cum tot ce a creat El mai frumos, mai maret, mai inteligent a ajuns un muget de prostie: OAMENII AU UITAT SA ...
Citeste tot articolul

Atmosfera astrologica a saptamanii 23-29 iulie

De data aceasta nu avem parte de o saptamana in care evenimentele astrologice se succed cu viteza cu care am fost obisnuiti,pana acum. Singurul aspect care atrage atentia este cuadratura pe care Jupiter (situat in semnul Gemenilor) o formeaza cu Kiron (primit, pentru o perioada destul de lunga, in s...
Citeste tot articolul

Nemultumirea

Cand esti nemultumit de ceea ce e in jurul tau, esti nemultumit de tine insuti si de neputinta ta de a crea experientele pe care le doresti. Nu lumea e problema, ci neincrederea ta in tine e problema. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Nevoia

Nevoia este o plasmuire a mintii si o sursa permanenta de nefericire. Gandesti ca ai nevoie mereu de o gramada de lucruri, deci gandesti ca n-ai cum sa fii fericit, cel putin nu acum. Mereu aceeasi placa: nu inca, nu acum. Dar cand? (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Cu Dumnezeu

Cand stii cine esti, cand stai in spatiul sinelui divin, al iubirii, esti impreuna cu Dumnezeu. In acest spatiu, nu poti suferi, nu-ti e frica, nu esti inversunat, nu ai limite. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Nefericirea

Nefericrea ta rezida din lupta continua intre ceea ce-ti place si ceea ce nu-ti place la tine. Crezi ca esti format din doua parti separate, iar aceasta iluzie mentine nefericirea. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul