Atmosfera astrologica a saptamanii 30.07- 5.08. Luna Plina in Varsator

Autor: Nicoleta - duminica, 29 iulie 2012, 1764 vizualizari
Atmosfera astrologica a saptamanii 30.07- 5.08. Luna Plina in Varsator

Cel mai important eveniment astral al acestei saptamani este Luna Plina din semnul Varsatorului (2 august). Luna Plina este sustinuta de trigonul pe care il formeaza cu beneficele situate in semnul Gemenilor si face din aceste zile o perioada minunata pentru socializare, pentru noi prietenii si pentru a ne largi orizonturile. Lumina scenei lumii in care traim ne apartine, ridicandu-ne pe toti in agora inaltimilor celeste, lipsite de egocentrism. Astfel, este esentiala cooperarea, mai ales pentru ca optimismul si curiozitatea ne ofera oportunitatea de a savura noi experiente.

Sa nu uitam, totusi, faptul ca Mercur este in continuare aflat in mers aparent retrograd, tendinta fiind aceea de a crede orice ni se spune, de ne lua dupa aparente, de a ne lasa dusi de nas, bazandu-ne pe informatii incomplete.

In orice caz, luna August a acestui an nu este atat de incarcata precum luna Iulie, desi incepe dinamic, activata de Luna Plina pe axa Leu - Varsator. Partea buna este ca Soarele, situat in domiciliul sau astral, incurajeaza distractia, vacanta, momentele placute petrecute impreuna cu prietenii si cu cei dragi, cu copiii in mod special. Luna, situata in semnul Varsatorului, se va asigura de faptul ca toti vor participa la aceasta petrecere.
Un bun aspect format intre Soare si Jupiter, la numai o zi dupa aspectul de Luna Plina, va deslusi intelesurile tainice, lamurindu-ne, aducandu-ne idei creative si solutii alternative neasteptate.

Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole