Materiale publicate de Nicoleta

Acest moment

Adevarul este ca nu exista vreun moment gol, inutil sau in plus. Mereu e ceva aici, in acest moment, pentru tine. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Astro Shop

Compasiune

E incredibil cate lucruri extraordinare pot realiza oamenii, dar cat de greu le este in privinta unuia simplu: sa manifeste compasiune pentru ei insisi. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Dorintele

Dorintele sunt precum florile: au nevoie de radacini sanatoase (intentii puternice), pamant roditor (ganduri constructive), apa curata (emotii benefice), lumina (credinta), aer (libertate) si iubire. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Ai grija ce judeci

Ai grija ce judeci, caci s-ar putea ca Universul, in nemarginita lui generozitate, sa-ti dea experientele pe care le judeci, pentru a le putea privi cu compasiune si acceptare. Ca si cand mesajul din spatele judecatii ar fi : "nu inteleg asta, am nevoie de putin sprijin". Si ce alt sprijin mai valor...
Citeste tot articolul

Dorinte

Nu e nevoie sa renunti la dorinte, ci la atasamentul fata de ele si la teama ca fara indeplinirea lor nu vei putea fericit. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Creativitatea

Creativitatea nu e o chestiune de prezenta sau lipsa, ci de constientizare si descoperire. Toti oamenii dispun de ea, dar nu toti o folosesc. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul