Atmosfera saptamanii 16-22 iulie 2012. Luna Noua in Rac, Soare in Leu

Autor: Nicoleta - duminica, 15 iulie 2012, 1082 vizualizari

Evenimentele majore ale acestei saptamani sunt Luna Noua din semnul Racului (19 iulie) cat si ingresul Soarelui in semnul sau de Domiciliu (cel al Leului), din ultima zi a perioadei analizate.

Astfel, pentru ca Soarele inca se afla in semnul Racului, inca ramanem conectati cu propriul nostru sine, cu propriile radacini emotionale. In continuare trebuie sa studiem si sa analizam cu atentie realitatea in care traim, iar, la un nivel personal, inca avem sansa sa ne concentram pe propria familie (parinti, copii, rude etc), favorizand dezvoltarea mediului propice pentru acest gen de relationare. Semintele pe care inca le sadim si ingrijim acum vor avea roade certe in viitor.

Prin influenta sa, aspectul de Luna Noua ne ajuta sa ne clarificam propriile nevoi, astfel reusind sa hotaram  ce este bine pentru noi insine, actionand in consecinta. Aceasta Luna marcheaza si noi inceputuri – indicat fiind ca acum sa ne alegem noua cale pe care sa o urmam pentru a avea cel mai bun rezultat. Preferabil este sa renuntam la vechi atasamente si sa le inlocuim cu noi idei favorabile dezvoltarii noastre personale. La fel, in cazul planului material, putem “curata” locul in care traim, renuntand la lucruri vechi si uzate moral sau estetic, in favoarea unora noi.
 
In cazul in care – din punct de vedere spiritual – nu ne mai regasim in locul in care ne aflam deja, momentul de Luna Noua este unul foarte bun pentru a cauta schimbarea si pentru a ne gasi coordonatele de timp si spatiu in care sa “prindem radacini” durabile.

Odata cu intrarea Soarelui in semnul Leului, centrarea noastra pe propria persoana tinde sa se accentueze, dramatic chiar. Ultimul lucru la care ne gandim sunt “ceilalti", ceea ce nu este rau, atata timp cat nu uitam ca si celorlalti le va pasa din ce in ce mai putin de cei din jurul lor.
 
Paradoxal, recomandabil este sa profitam de ocazie si sa ne demonstram marinimia, in fata celorlalti, aceasta fiind calitatea definitorie a maretilor conducatori, simbolizati atat de Soare cat de caracteristicile semnului Leului. Uneori, puterea este reprezentata tocmai de capacitatea de a renunta cu buna stiinta la aceasta, in beneficiul altora. Aceia dintre noi care sunt capabili, pregatiti si dispusi sa profite de aceasta influenta, pentru a face ceva bun si constructiv, cu siguranta vor avea parte de recompense din partea neinduplecatei Moira, odata ce au decis sa urmeze acest drum. Eforturile pe care le facem pentru a ne demonstra comportamentul si temepramentul in conformitate cu natura Soarelui inspira si induc un sezon de belsug si lumina interioara.

Ca atare, intrebarea cheie a acestei saptamani este: “Sunt acolo unde trebuie sa ma aflu?”

Alina CârciumărescuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole