Materiale publicate de Nicoleta

Raspunsuri

Cel ce cauta, in afara sa, raspunsuri prefabricate, formule si retete, se teme sa se asculte si sa traiasca dupa voia inimii lui. El prefera sa creada mai degraba in altii, decat in el insusi. Prefera teoria in locul propriei experiente si, astfel, isi cedeaza puterea. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Solutii

Cand nu stii ce sa faci, asteapta! Nu forta lucrurile. Solutiile disperate duc la rezultate disperate. Solutiile inspirate pot duce la rezultate care-ti depasesc imaginatia. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Astro Shop

Cand iti pui viata-n cui

Pentru ca asa de mult ne-am obisnuit sa traim in cap, sa analizam, sa judecam, sa emitem proiectii si sa ne lasam amagiti de asteptari, dezamagirea a devenit ingredientul principal al fiecarei zile. Cu regretul pentru ieri si asteptarea unui ceva care sa se intample maine, am uitat cum e sa traim mu...
Citeste tot articolul

Provocari

Sa fugi de provocari, sa te chinui sa le eviti, e ca si cand ai vrea sa mergi toata viata pe autostrada. Asa se explica de ce unii oameni sunt atat de plictisiti, daca nu chiar adormiti. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Trecutul

Daca stai agatat de trecut, il vei repeta in diverse forme, pana cand te vei satura si vei hotari sa-i dai drumul. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul