Atmosfera generala a saptamanii 3- 9 septembrie. Venus in Leu

Autor: Nicoleta - duminica, 02 septembrie 2012, 1510 vizualizari

Intr-una din dupa-amiezele acestei saptamani, mai exact pe 6 septembrie, are loc ingresul planetei Venus in semnul zodiacal al Leului. Evident, cei “alesi” sunt, de aceasta data, nativii semnelor de foc (Sagetatorii, Berbecii si Leii), dar si doua dintre semnele de aer, respectiv Balantele si Gemenii.
   
Intr-un horoscop natal, multe dintre persoanele foarte curajoase, constiente de natura  proprie divina si capabile sa ierte neconditionat, poseda acest aspect. Prin extensie, influenta generala a cestui aspect este aceea de a ne aminti faptul ca iertarea necesita mai mult curaj decat furie. Agresiunile isi au radacinile in sentimente de frica si in senzatii deloc justificate, de neajutorare.
Acum suntem sfatuiti si ajutati sa privim dincolo de aparente, sa rezistam tentatiei de a cobori la niveluri inferioare. Soarele (inca aflat in semnul Fecioarei) intervine, ajutandu-ne sa pastram simtul proportiei si sa nu pierdem din vedere detaliile – aspecte “favorizate” de influenta pe care Venus in Leu o asterne peste ochii muritorilor de rand, in valuri stravezii, dar stralucitoare precum drapajele de organza din palatele celor 1001 nopti. Suntem la un pas de bucurie, de intelepciune, de multumire si inspiratie. Dragostea si romantismul isi recastiga locul binemeritat in vietile noastre.

Coplesitoarea influenta astrala venusiana este oarecum temperata de prezenta nodurilor lunare pe axa Taur-Scorpion. Inca de la jumatatea saptamanii trecute, calitatea celor doua semne fixe ne imprima dorinta de a ne ancora in planul realitatii de zi cu zi, devenind mai pasionati de ceea ce facem, de ce anume ne dorim, de scopurile si telurile stabilite, riscand ca exagerarea sa transforme totul in obsesii greu de eliminat. Filosofiile din ultimul an si jumatate nu isi mai au rostul acum, este momentul sa trecem la actiune si sa implementam sistemele puse la punct pana acum. In principal sunt vizate finantele, resursele, puterea si siguranta. Este sansa noastra de a ne trezi la realitate, acceptand faptul ca anumite persoane trebuie sa plece din viata noastra, anumite relatii trebuie incheiate (Saturn inca se afla in semnul Balantei!).
In final, excesele de orice fel, lacomia, manipularea si controlul sunt evidentiate – tot ceea ce avem de facut este sa ne pastram detasati, observand in special cauzele, contralond efectele si evitand a hrani lupii negri interiori.

Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole