Materiale publicate de Nicoleta

Creativitatea

Creativitatea nu e o chestiune de prezenta sau lipsa, ci de constientizare si descoperire. Toti oamenii dispun de ea, dar nu toti o folosesc. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Locul potrivit

Nu suntem niciodata in  locul gresit. Putem fi, cel mult, in locul cu care intentiile si dorintele noastre nu se aliniaza. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Relatia

Cand iti gandesti si analizezi relatia, renunti la iubire. Nu poti gandi, planifica si masura iubirea, o poti doar trai, darui, primi. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Astro Shop

Multumesc

Nu-ti spun ce nu-mi place la tine, pentru ca ti-am spus intai in gand si mi-am dat seama ca vorbeam cu si despre mine. Asa ca acum vreau doar sa-ti multumesc. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Solutii noi

Aplicand solutii din memorie, nu inaintezi cu adevarat niciodata. Orice situatie care apare astazi este noua, deci merita o solutie noua. Asadar, in loc s-o cauti in "fisierele" vechi, ale tale sau ale altora, mai bine asteapta. E in regula ca, uneori, sa nu stii ce sa faci. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Probleme cu sens

Rutina prelungita este anestezicul Spiritului. Nu te mai simti, nu mai simti viata. Din acest motiv, uneori, in lipsa entuziasmului, iti faci rost de o problema, care sa-ti aduca aminte ca esti viu. Astfel, pui atata pasiune in acea problema, te gandesti atat de mult, vorbesti despre ea cu patos! Vi...
Citeste tot articolul

Din frica de necunoscut

Unii oameni decid sa nu renunte la suferinta si resentimente, nu vor sa (se) ierte, din cauza fricii de necunoscut. Se tem ca n-ar sti sa se descurce cu libertatea, pacea si bunastarea. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Viata fara harta

Viata incepe in momentul in care iti permiti sa "calatoresti" fara harta si fara itinerar prestabilit, explorand pas cu pas, traind zilele pe rand si experimentand ceea ce-ti dezvaluie drumul. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul