Materiale publicate de Nicoleta

Asteptari

Speranta ca intr-o zi cel de langa tine se va schimba si-ti va fi pe plac in intregime nu poate co-exista cu iubirea, in acelasi loc, in acelasi timp. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Spirit in materie

Adevarata provocare nu este sa evoluezi spiritual, ci sa poti trai spiritual intr-o lume materiala, armonizand cele doua planuri, fiind constient de importanta fiecaruia dintre ele. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Astro Shop

Probleme

Uneori oamenii se comporta de parca problemele lor sunt speciale. Isi doresc atat de mult sa fie speciali, incat uita ca atatia alti oameni au avut si o sa mai aiba aceleasi probleme ca ale lor. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Admiratie

Admirand neincetat "aurul" din altcineva, e posibil sa fii orbit de stralucirea acestuia si sa nu-l mai poti vedea/gasi pe al tau. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Unde te grabesti?

Uneori ne grabim, impingem lucrurile, vrem mai repede si mai departe, de parca nu mai avem rabdare sa stam in viata asta si ne grabim spre iesirea din ea. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Ce vrei?

Uneori, ceea ce-ti doresti le e clar tuturor celor din jur, mai putin tie. Daca esti atent la ce spui, la cat insisti pe un subiect, de parca ai vrea sa te auzi si sa te convingi singur, iti va fi mai usor sa-ti recunosti intentiile si sa capeti claritate. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Claritate

Traiesti la fel cum gandesti si vorbesti. Gandind coerent si clar, la fel vor fi mesajele tale. Si asa iti vor fi zilele. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul