Atmosfera astrala a saptamanii 14-20 ianuarie. Tandem Soare-Mercur in Varsator

Autor: Nicoleta - luni, 14 ianuarie 2013, 768 vizualizari

In aceeasi zi (19 ianuarie), Varsatorul primeste vizita atat a Soarelui cat si a lui Mercur. 

Simbolul acestei zodii este oferit de "hrana" spirituala si de eterna energie daruita lumii. Apa care se scurge din vasul purtat de Varsator are rolul de a elimina trecutul, de a sterge urmele acestuia pentru a face loc experientelor noi. Semnul Varsatorului este orientat catre crestere, catre dezvoltare si catre evolutie. 

Preocupat de egalitate si libertate personala, Varsatorul cauta sa isi cultive cunoasterea, sadind semintele acesteia in vietile noastre, alaturi de ideea de libertate. Soarele va evidentia - alaturi de aceste calitati - si "indiferenta" semnului, "indiferenta" care doar sugereaza faptul ca emotiile tind a nu fi exprimate (sau, din contra, manifestate intr-o maniera neconventionala, originala). Avem de-a face si cu tendinta de a gandi intr-un mod abstract, viziunile fiind "suportul", mai degraba decat sensibilitatea emotionala sau intuitia. Le celalalt pol se situeaza anarhia, activismul si idealismul umanitar, tendinte clasice si evidente in ceea ce priveste semnul Varsatorului.

Totusi, Mercur sosit in semnul Varsatorului, confera aura de geniu necesara evolutiei constructive. Ideile excentrice isi gasesc ambianta propice pentru a fi promovate cu rafinament si originalitate, iar solutiile problemelor sunt revolutionare si inovatoare.

Din ce in ce mai vorbareti si dornici de a acumula cat mai multe informatii, reusim sa impresionam prin cuvinte si prin felul in care tesem contextul-suport pentru notiunile exprimate. Pledoariile, examenele, cercetarea, studiul matematicii, al astronomiei si al astrologiei, comunicarea orala sunt favorizate, in timp ce curajul cu care ne manifestam poate da nastere unor sitautii neplacute - de multe ori, adevarul doare atunci cand este spus direct, ceea ce impune diplomatie si tact.

Alina CârciumărescuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole