Un NOU TU. Webinar cu Nicoleta Svârlefus, 22 Martie 2020

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 29 ianuarie 2020, 3814 vizualizari

 

Un NOU TU

Intr-o lume noua 

***Ne mutam in online, din motive lesne de inteles. Asadar, seminarul nu va mai avea loc la clasa, ci pe web. Practic, vom avea o clasa virtuala in care ne vedem, comunicam, lucram impreuna.

Este o perioada esentiala pentru viata noastra, atat la nivel personal cat si la nivel macro, cu uriase schimbari, prin urmare am luat in considerare aceasta varianta de intalnire, pe care in trecut am evitat-o cat am putut. :)

Intre Echinoctiul de primavara (20 Martie) si Luna noua in Berbec (24 Martie), in ziua in care Saturn isi face intrarea in Varsator (22 martie) iar contextul astral este unul extrem de intens si provocator, e un spatiu exceptional pentru a ne regandi optiunile, calea, atitudinea, creatia, realitatea, viata... E momentul pentru noi inceputuri. Pentru alegeri. Si initiative.

Cum ar fi ca toate acestea sa fie constiente? Cum ar fi sa stim cine suntem si sa alegem cine/ce vrem sa fim si sa facem? Si daca am intelege mai bine ce se intampla de fapt in lume? Cum ar fi daca am cere, clar, ceea ce vrem sa experimentam? Cum ar fi daca am considera acest moment ca fiind punctul zero al unei noi Creatii constiente?

Te invit la acest webinar, sa te asezi si sa vorbesti cu tine. Sa-ti spui adevaruri. Apoi sa-ti innoiesti gandurile. Sa eliberezi limitarile. Sa te intrebi si... sa descoperi Noi Posibilitati pentru tine si Viata ta. Sa plantezi noi seminte. Sa FII cine esti, cu tot ce esti.

Te astept alaturi de toti cei pregatiti sa cunoasca mai mult, sa inteleaga mai mult si sa fie prezenti in viata lor. 

Daca ai nevoie de sprijin, de ghidare, de recunoastere a esentei, de imputernicire, in acest an 2020 EPIC, te astept cu drag!

Hai la joaca! Cu tine, cu mine si cu toti cei care au ales sa-si traiasca inima, sa exploreze constiinta si sa-si aduca viata la un nou nivel de bucurie, implinire si gratie. E un context energetic care te sprijina. Si un moment astral potrivit sa faci un salt. Tu ce alegi?

Daca te inspira, spune DA si inscrie-te.

Cand?

Duminica, 22 Martie 2020, cu incepere la ora 11:00. Durata: cel putin 3:30-4:00 h, cu pauze. (Programul exact il voi comunica participantilor cu cateva zilei inainte).

Va fi disponibila si inregistrarea, pentru cei care nu se pot conecta in ziua respectiva, cat si pentru cei care vor sa revada.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Contributia ta: 220 lei

BONUS: Dupa inscriere, primesti in dar linkurile inregistrarii seminarului din noiembrie anul trecut "2020 epic" (detalii aici) in valoare de 160 lei.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, astept intentia ta de participare la:

nico.svarlefus@gmail.com (Nicoleta Svarlefus)
Vei primi detaliile de plata pe mail.

Rezervarea unui loc este posibila in urma primirii mailului de confirmare si achitarii taxei de participare.

Pentru orice alte detalii, scrie-mi si te sprijin cu drag!

Gazda: Nicoleta Svârlefus, transformational life coach, astrolog, autor si fondator www.astrocafe.ro... mai mult aici: https://www.astrocafe.ro/cine-suntem


*Nota: acest workshop este considerat ca facand parte din trilogia anuala: 1. Creeaza-ti anul 2019; 2. Un nou TU; 3. DAR de 2019.

Astro Shop

Cele mai noi articole