Inregistrare seminar - 2020 EPIC

Este disponibile pentru vizionare inregistrarea seminarului 2020 EPIC care a fost sustinut de Nicoleta Svarlefus pe 17 noiembrie la Bucuresti.

160.00 lei
200.00 lei
-20%
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Este disponibile pentru vizionare inregistrarea seminarului 2020 EPIC care a fost sustinut de Nicoleta Svarlefus pe 17 noiembrie la Bucuresti.

Materialul video are trei parti. Durata: 4:40h.

Care sunt pasii:

  1. plasezi comanda pe site
  2. efectuezi plata
  3. vei primi un email cu linkurile pentru accesarea materialului video 

Persoanele care au participat la cursuri de astrologie cu Nicoleta Svarlefus beneficiaza de reducere. In acest caz, va rog sa va inscrieti prin email: nico.svarlefus@gmail.com pentru a primi detaliile de plata in privat.

Sa va fie de folos!

Suntem in pragul unei schimbari fundamentale, la nivel individual si colectiv, anuntata de o serie de cicluri astrologice lungi care se inchid in 2020. Rasare o noua era. Un nou capitol se deschide pentru intreaga omenire. 

Vorbim despre o aliniere extraordinara a planetelor in Capricorn, dar si despre o conjunctie intre Jupiter si Saturn in Varsator, care va marca inceputul unui lung ciclu si va schimba fundamental paradigme. Practic, 3 mari cicluri incep in 2020:

1. O alta importanta intalnire (conjunctie) este cea dintre Saturn si Pluto, tot in Capricorn, demarand procese profunde de reconfigurare si restructurare a vietii  si lumii noastre. 

2. Jupiter si Pluto se intalnesc in Capricorn. Ultima intalnire a acestora a fost in 2008, cand stim ce se intamplat cu economia mondiala. 

3. Conjunctia Saturn- Jupiter in Varsator, anuntand zorii unei ere fara granite intre natiuni, religii sau alte diviziuni. Trecerea de la pamant la aer marcheaza o schimbare uriasa la nivel de constiinta si in modul in care ne traim vietile. Daca pana acum, 200 de ani a fost despre putere, acumulare si avutie materiala, de acum va fi despre libertatea spiritului, creativitate, constienta si constiinta, inteligenta, cunoastere si informatie folosita pentru progres. 

Fragment de 15 min:

 

*

"Excepțional materialul Epic 2020, m-a ajutat sa înțeleg multe lucruri, ba chiar am avut și constientizari !
Mulțumesc din inima!" Adriana

"Ceea ce Nicoleta a creat în spațiul în care ne-am adunat în acea duminică magică este dincolo de cuvinte. Cert este că titlul evenimentului s-a potrivit perfect, astfel că am avut parte de un fel de trailer al filmului anului 2020.

Discursul Nicoletei a fost construit în jurul aspectelor astrologice, dar, în stilu-i caracteristic, a insuflat tone de lumină și optimism, ajutându-ne pe cei aflați în audiență să privim viitorul cu entuziasm, speranță și bucurie că trăim vremuri istorice. Că suntem puternici creatori ai vremurilor, că ele nu sunt "date" de undeva, de cineva, ci că suntem permanent susținuți din astral pentru a crea paradis în suflete și pe Pământ.

De o profunzime excepțională acest workshop! Avem șansa de a retrăi o astfel de experiență pe data de 12 ianuarie 2020, la evenimentul "Creeaza-ti anul 2020". Alice P.

*

"Multumesc Nico pentru că mi-ai oferit oportunitatea de a urmări acest eveniment de excepție care mă pregătește oarecum pentru vremurile care vor veni. Tu ai talentul de a prezenta lucrurile în așa fel încât să fiu deja pregătită pentru viitor. Pentru conștientizare și acceptare." Cristina S.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

160.00 lei
200.00 lei
-20%
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop