Trăiește viața pentru care ai fost creat! Workshop transformațional, 20-21 februarie, București

Autor: AstroCafe.ro - marti, 19 ianuarie 2016, 2610 vizualizari
Trăiește viața pentru care ai fost creat! Workshop transformațional, 20-21 februarie, București

Dupa un an, revenim cu workshopul:

TRĂIEȘTE VIAȚA PENTRU CARE AI FOST CREAT!

20-21 februarie 2016, in Bucuresti, cu Nicoleta Svârlefus

Dintre toate cursurile pe care le-am sustinut in mai bine de 7 ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient si valoros, prin "fundatia" sanatoasa pe care o construieste in interior si profunzimea pe care o atinge in lucrul cu sinele, dar si prin rezultatele extraordinare la care am asistat si pe care le-am trait, deopotriva, eu insami.

Spaţiul creat la acest curs a fost şi este, mereu, magic. Cei mai mulţi participanţi au apreciat că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa lor.

Cursul "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat" este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări în viaţa sa, începând din interior, pentru oricine simte ca pote fi mai mult decat a manifestat pana acum si vrea sa isi traiasca viata cu constienta, creativitate si libertate.

Intentie:

Acest curs îşi propune integrarea a trei teme esenţiale pentru împlinirea şi evoluţia oricărei fiinţe umane:

1. Trezirea/Conştientizarea (acces la cine esti cu adevarat; recunoaşterea programelor de supravieţuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferinţei de fundal şi închiderii inimii)

2. Transformarea/Vindecarea (paşi şi instrumente pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă, punctelor de vedere cumparate de la altii, proiectiilor si judecatilor asimilate in timp, care te opresc sa fii tu)

3. Creaţia conştientă/ Accesarea potentialului nelimitat (viaţa dincolo de judecati si suferinta, alegeri conştiente, accesarea potenţialului, manifestarea darurilor şi a mareţiei).

Cursul "Traieste viata pentru care ai fost creat" te ajuta sa identifici povestea pe care ti-ai spus-o despre tine, cum a luat ea nastere, ce rezultate iti aduce. Ofera si instrumentele optime pentru transformarea acestei povesti, pentru vindecare si eliberare de credintele care nu-ti folosesc sau te blocheaza in prezent. 

Este un program complex, care îţi oferă instrumente puternice, clare, cu care sa lucrezi singur si dupa curs. 

Acest workshop este astfel creat, incat să nu necesite cunoştinţe prealabile sau o anumita pregatire, fiind de ajuns angajamentul de a produce o schimbare in viata ta.

Cursul contine exerciţii simple dar puternic transformatoare, astfel încât să constituie un punct de plecare valoros şi consistent pentru cei care îşi asumă călătoria spre inimile lor.

După parcurgerea acestui curs, se poate continua cu altele, live sau online, create pentru avansaţi. Însă aceasta nu este o condiţie sau o necesitate, ci o alegere a fiecăruia.

Cine se poate înscrie?

Oricine are angajament pentru transformare si pentru a aduce cat mai multa constienta in viata sa. E foarte important ca participantul să se angajeze în această călătorie din dorinţa sa şi nu convins de altcineva.

Teoria conform căreia participă la un astfel de curs, de regulă, doar oameni cu probleme, este complet falsă. Acest curs nu este un demers motivaţional inconsistent, ci este unul profund transformator. Prin urmare, le este recomandat tuturor oamenilor care vor să trăiască in deplină conştienţă de sine, să se debaraseze de gandurile, judecatile, credintele limitative, şi sa se poată bucura cu adevărat de ei inşişi şi de viaţa, accesând măreţia din ei.

Acest curs este o alegere potrivită pentru tine, dacă:

Rezultate posibile:

Mărturiile celor mai mulţi oameni care au trăit această experienţă (online sau live) arată că poate produce rezultate valoroase precum: bucurie de viaţă, încredere în sine, echilibru, pace interioară, putere, armonizarea relaţiilor, claritate etc. Cu alte cuvinte, creează un spaţiu extraordinar, în care te poţi manifesta cu putere şi adevăr. Tu alegi apoi, însă, cum hrăneşti acest spaţiu, cât de des te întorci acolo şi cât de hotarât eşti să aduci tot mai multa constienta in viata ta. Oricum, transformarea este aproape inevitabilă, chiar si prin simpla prezenta. Mai mult, transformarea începe încă din momentul manifestării intenţiei de participare.

Vreau si eu sa particip!

Cu Nicoleta Svârlefus, conscious life coach, astrolog, autor si fondator www.astrocafe.ro... mai mult aici

Nicoleta a lucrat cu mii de oameni din 2006 si pana in prezent. Contribuie permanent in vietile oamenilor prin cine este, prin abordarea sa unica si nonconformista, cu umor, disciplina si profunzime, gasind mereu o cale directa si clara de a transmite mesajul, fie ca e vorba de consiliere astrologica, antrenament si consiliere pentru dezvoltare personala, sau de evenimentele (workshop-uri, tabere, conferinte) pe care le organizeaza de mai bine de 7 ani...

Program:

20-21 februarie 2015: 10:30h- 19:30h, cu pauze de cafea si o pauza mare la pranz;

Orele de incheiere sunt aproximative, ele putand fi modificate, in functie de dinamica grupului.

Locatie: va fi anuntat participantilor

Investitie

Inscrierea pana la 1 februarie inclusiv (achitarea integrala si completarea formularului)- 380 lei

Inscrierea pana la 10 februarie inclusiv- 410 lei

Dupa 10 februarie- 430 lei

Pentru cupluri si grupuri- reducere 5%

*Inscrierea se poate face si prin plata unui avans (150 lei).

*Reducerile sunt valabile numai pentru plata integrala a taxei de participare, pana la termenul ales.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere la:

workshop@astrocafe.ro/0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!


*Parteneri: Andreea Racolta- Caresstherapy.com, www.damaideparte.ro, www.sfatulparintilor.ro, www.oficialmedia.ro, www.horoscop.A1.ro, www.tabu.ro


!Acest curs este disponibil si in varianta online.

In filmul de mai jos (emisiunea "Trup si Suflet"), am vorbit despre acest curs:"Iti sunt recunoscatoare mai mult decat pot pune in cuvinte pentru aceasta experienta. Pentru ceea ce am trait, descoperit, practicat, simtit. Pentru curatenia de primavara a sinelui meu pe care am facut-o (inceput sa o fac), pentru primenirea si innoirea venita la un moment la care aveam nevoie.

Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca, gratie a ceea ce am simtit si simt prin lectiile acestea, relatiile mele cu cei dragi s-au reasezat pe alte baze; cu parintii, cu sora mea, cu sotul meu si mai ales cu fetita mea. Simpla schimbare a mea insami, a paradigmelor mele, a povestilor mele, a dus incredibil la infloriri relationale. Spun de fetita mea Maria pentru ca la cei aproape 10 ani ai ei traieste aceste confruntari intre ce ii spune inima si ce primeste din exterior, scoala, profesori, unii parinti agresivi verbal ai altor copii, iar zbaterea ei intre a nu dori sa poarte anumite masti pentru ca asa simte versus ce crede ca trebuie sa faca ca sa dea bine, este uneori mare. Eu cand eram mica, parca luam masti mai rapid ca sa ma adaptez lumii din jur. Ea, de exemplu, nu vrea sa faca asta, e chiar razboinica in a-si apara inima si sinele, si de aceea zbaterea ei este mare uneori si vine spre noi cerand confirmare ca e bine sa isi asculte inima. “Mami, daca eu asa simt, daca inimioara mea simte ca asa e bine, ca eu nu am facut nimic gresit, de ce trebuie sa fiu asa doar pentru ca asa spune doamna x? Mami, e bine cum simt eu sau nu?”.

Gratie muncii tale, am avut instrumentele/capacitatea de a-i raspunde din inima, cat de cat coerent. la asemenea intrebari ca sa nu ii creez si eu noi povesti si masti, de a o ghida si indruma sa invete sa isi asculte inima, sa creada in ea, sa inteleaga ca nu e nimic in neregula cu ea si nu a fost vreodata. Ea, fiind un spirit pur si neatins inca de multe masti, rani si povesti, percuteaza uluitor la aceste vorbe (inclusiv scufundarea alaturi de o persoana exterioara care crede ea ca a nedreptatit-o, in oceanul auriu infinit, spunand “Dumnezeu este iubirea in care te iert”). Se vede pe chipul ei o luminare brusca, o bucurie uriasa, ma imbratiseaza tare de tot si spune “Te iubesc, mami!! Tu stii cat te pot iubi pentru ceea ce spui si esti? Imi place de tine ca persoana si ma bucur ca tu esti mama mea! Iti multumesc pentru ceea ce esti in viata mea”. Exact ca si cum a regasit rapid drumul inapoi la starea aceea de … Acasa.

Cred ca faci ceva incredibil de util sa poti indruma parinti in timp ce, in paralel cu propria lor trezire, ei au si menirea sa ghideze copiii pentru aceasta lume noua. Este un mare dar, har si o misiune sacra. Ai tot respectul meu." (Cristina Niculescu)


Te aşteptam cu drag şi îţi dorim o viaţă împlinită!Astro Shop

Cele mai noi articole