AstroCafe Blog

Curs online 300pe250

TRĂIEŞTE VIAŢA PENTRU CARE AI FOST CREAT!

Curs ONLINE de autocunoaştere şi dezvoltare personală disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări în viaţa sa, începând din interior.

Misiune si angajament:

Acest curs îşi propune integrarea a trei teme esenţiale pentru împlinirea şi evoluţia oricărei fiinţe umane:

1. Trezirea/Conştientizarea (cunoaşterea sinelui real, divin; distincţia dintre sinele real şi cel fals; recunoaşterea măştilor şi programelor de supravieţuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferinţei de fundal şi închiderii inimii)

2. Transformarea/Vindecarea (paşi şi instrumente pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă)

3. Creaţia conştientă/ Manifestarea sinelui autentic (viaţa dincolo de poveşti, prin alegeri conştiente, accesarea potenţialului, manifestarea darurilor şi a mareţiei).

Varianta online a acestui curs constă în 10 lecţii, câte una la 4 zile. Avantajul major faţă de un curs la clasă este că primeşti îndrumare personalizată, pe parcursul a aproximativ 40 zile (maximum 60 zile). Este un program complex, care îţi oferă instrumentele necesare şi suficient timp de practică de la o lecţie la alta. Ai timp să integrezi şi eşti permament îndrumat şi antrenat, pe durata desfăşurării cursului.

Fiecare lecţie a fost creată astfel încât să fie pe înţelesul tuturor, să nu necesite cunoştinţe prealabile sau un anumit nivel de evoluţie.

Cursul este construit ca un ghid practic, fiecare lecţie conţinând exerciţii şi instrumente, astfel încât să constituie un punct de plecare valoros şi consistent pentru cei care îşi asumă călătoria spre inimile lor.

După parcurgerea acestui curs, se poate continua cu altele, live sau online, create pentru avansaţi. Însă aceasta nu este o condiţie sau o necesitate, ci o alegere a fiecăruia.

Cine se poate înscrie?

Oricine are angajament pentru transformare de sine şi vindecare, şi are peste 18 ani. E foarte important ca participantul să se angajeze în această călătorie din dorinţa sa şi nu convins de altcineva.

Teoria conform căreia participă la un astfel de curs, de regulă, doar oameni cu probleme, este complet falsă. Acest curs nu este un demers motivaţional inconsistent, ci este unul profund transformator. Prin urmare, le este recomandat tuturor oamenilor care vor să trăiască in deplină conştienţă de sine, să se detașeze de durerile trecutului şi sa se poată bucura cu adevărat de ei inşişi şi de viaţa, primind cu mai multă ușurință tot ce apare.

Rezultate posibile:

Nu promit că în urma acestui curs îţi vei schimba fundamental viaţa, pentru că asta depinde, în cea mai mare parte, de tine. Însă mărturiile celor mai mulţi oameni care au trăit această experienţă (online sau live) arată că poate produce rezultate absolut minunate: bucurie de viaţă, încredere în sine, echilibru interior, pace interioară, putere, armonizarea relaţiilor, claritate, etc. Cu alte cuvinte, creează un spaţiu  în care te poţi manifesta cu putere şi libertate. Tu alegi apoi, însă, cum hrăneşti acest spaţiu, cât de des te întorci acolo şi cât de hotarât eşti să cresti permanent. Oricum, dacă parcurgi lecţiile cu responsabilitate şi prezenţă, dacă practici şi eşti consecvent, transformarea este aproape inevitabilă. Mai mult, transformarea începe încă din momentul manifestării intenţiei de participare.

Desfăşurare:

După anunţarea intenţiei de participare, vei primi un formular cu un set de întrebări şi detaliile legate de programele disponibile şi plată. Alegi varianta de plată (poate fi realizată integral sau în două tranşe).

Cele  două programe/pachete disponibile:

1. Curs (10 lecţii) + consiliere;

2. Curs (10 lecţii) + consiliere + 2 şedinţe de antrenament, de 30 minute fiecare (la telefon).

După efectuarea plăţii şi completarea formularului, stabilim câteva repere de desfăşurare, apoi începi cursul propriu-zis şi primeşti prima lecţie.

Lecţiile îţi vor fi trimise la adresa ta de email, in format pdf.

Vrei sa te inscrii?

Cumpara aici pachetul de baza (10 lectii + consiliere pe email).

Sau anunţă-ţi intenţia de participare şi solicită detalii completand formularul de mai jos:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Varsta (obligatoriu)

Localitatea

Ai mai participat la cursuri de autocunoaştere? Dacă da, te rog menţionează-le. (obligatoriu)

Ce te motivează să participi? (obligatoriu)

Iata cateva impartasiri primite de la oameni care au ales sa traiasca aceasta experienta:

"Nu pot sa nu constat diferenta uriasa intre momentul cand am trimis formularul pentru curs si ziua de astazi. Am descoperit in mine multa energie si un potential nelimitat.
Am facut exercitiile si am descoperit si mai mult ce persoana valoroasa sunt, ca inima e cea pe care o voi lasa sa ma ghideze; ea e cea pe care am inceput sa o ascult, sa am incredere in tot ce spune ea si sa nu mai las pe nimeni si nimic sa fie mai important.
In plus, am descoperit cate motive am sa fiu recunoscatoare, in primul  rand pentru viata si pentru perfectiunea si armonia cu care a fost totul creat, ma uimeste din ce in ce mai mult :) . Plus multe multe motive, dar cred ca cu asta incepe lista :)
Odata cu inceperea lectiilor, am inceput sa imi spun pur si simplu ca eu nu sunt limitarile pe care mi le-am spus in fiecare zi, si de aici a inceput "spectacolul"
Iti sunt foarte recunoscatoare pentru tot, pentru rabdarea cu care ai citit mail-urile mele lungi, pentru lectii, pentru ca m-am simtit libera sa scriu orice fara sa ma gandesc daca ceea ce am spus e corect sau gresit si lista continua, iar lectiile trimise au fost exact ce avea sufletul meu nevoie :) 
Nu am cuvinte sa iti multumesc :) A fost o experienta minunata si nu imi vine sa cred cum au inceput "sa se aseze toate" dupa ce am inceput lectiile. Chiar nu am avut nici un fel de asteptari stiind ca va fi ceva complet nou asa ca nu m-am agatat de vreun scop, dar eram tare curioasa sa vad ce o sa aflu si cum va fi calatoria." Luiza Trofeo

"Cu recunostinta imensa doresc sa iti spun ca aceasta fabuloasa calatorie a noastra -a mea cu tine si cu tot universul- a fost o celebrare a sufletului meu, o bucurie a inimii. Se incheie cele 10 lectii, dar aceasta experienta deosebita mi-a atins si cuprins profund fiinta, astfel incat e impropriu spus ca nu o voi uita niciodata, pentru ca ea este deja parte integranta din mine, ma defineste, ma reprezinta. Iar "miracolele" au aparut deja in viata mea.  Iti multumesc din suflet pentru aceste daruri!" (Ana S.)

"Iti sunt recunoscatoare mai mult decat pot pune in cuvinte pentru aceasta experienta. Pentru ceea ce am trait, descoperit, practicat, simtit. Pentru curatenia de primavara a sinelui meu pe care am facut-o (inceput sa o fac), pentru primenirea si innoirea venita la un moment la care aveam nevoie.

Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca, gratie a ceea ce am simtit si simt prin lectiile acestea, relatiile mele cu cei dragi s-au reasezat pe alte baze; cu parintii, cu sora mea, cu sotul meu si mai ales cu fetita mea. Simpla schimbare a mea insami, a paradigmelor mele, a povestilor mele, a dus incredibil la infloriri relationale. Spun de fetita mea Maria pentru ca la cei aproape 10 ani ai ei traieste aceste confruntari intre ce ii spune inima si ce primeste din exterior, scoala, profesori, unii parinti agresivi verbal ai altor copii, iar zbaterea ei intre a nu dori sa poarte anumite masti pentru ca asa simte versus ce crede ca trebuie sa faca ca sa dea bine, este uneori mare. Eu cand eram mica, parca luam masti mai rapid ca sa ma adaptez lumii din jur. Ea, de exemplu, nu vrea sa faca asta, e chiar razboinica in a-si apara inima si sinele, si de aceea zbaterea ei este mare uneori si vine spre noi cerand confirmare ca e bine sa isi asculte inima. “Mami, daca eu asa simt, daca inimioara mea simte ca asa e bine, ca eu nu am facut nimic gresit, de ce trebuie sa fiu asa doar pentru ca asa spune doamna x? Mami, e bine cum simt eu sau nu?”.
Gratie muncii tale, am avut instrumentele/capacitatea de a-i raspunde din inima, cat de cat coerent. la asemenea intrebari ca sa nu ii creez si eu noi povesti si masti, de a o ghida si indruma sa invete sa isi asculte inima, sa creada in ea, sa inteleaga ca nu e nimic in neregula cu ea si nu a fost vreodata. Ea, fiind un spirit pur si neatins inca de multe masti, rani si povesti, percuteaza uluitor la aceste vorbe (inclusiv scufundarea alaturi de o persoana exterioara care crede ea ca a nedreptatit-o, in oceanul auriu infinit, spunand “Dumnezeu este iubirea in care te iert”). Se vede pe chipul ei o luminare brusca, o bucurie uriasa, ma imbratiseaza tare de tot si spune “Te iubesc, mami!! Tu stii cat te pot iubi pentru ceea ce spui si esti? Imi place de tine ca persoana si ma bucur ca tu esti mama mea! Iti multumesc pentru ceea ce esti in viata mea”. Exact ca si cum a regasit rapid drumul inapoi la starea aceea de … Acasa.

Cred ca faci ceva incredibil de util sa poti indruma parinti in timp ce, in paralel cu propria lor trezire, ei au si menirea sa ghideze copiii pentru aceasta lume noua. Este un mare dar, har si o misiune sacra. Ai tot respectul meu." (Cristina Niculescu)

"Iti multumesc pentru un veritabil ghid de sondare a sufletului. Vorbele tale m-au ajutat sa deschid cutiute ale sufletului inchise cu cheia. Am fost impulsionata sa privesc in fata niste temeri pe care tind sa le bag sub pres. Am fost constransa sa accept ca nu este suficient sa-mi recunosc niste slabiciuni si sa le iau ca atare, ci ca merita sa incerc sa fiu cea mai bune versiune a mea.

Lectiile sunt structurate pe o logica si o cursivitate, care contribuie fundamental la o intelegere deplina a tuturor aspectelor tratate. Concret, mie mi-au creat o ordine care a facilitat prelucrarea aspectelor sensibile.
Este adevarat ca nu se face primavara cu o singura floare. Nu vreau sa sustin ca mi-am schimbat in totalitate stilul de a gandi si simti. Insa, pot sa sustin ca mi-am deschis sufletul si mintea catre ceea ce am nevoie pentru a fi fericita. Si cred ca prin aprofundarea celor 10 lectii pot sa atrag in viata mea schimbarile pe care mi le doresc.
Iti multumesc inca o data pentru lectii, indrumare si rabdare! Si te felicit pentru lucrurile frumoase pe care le faci!" (Anca)

"Rezultatele obtinute prin participarea la cursul  “Traieste viata pentru care ai fost creat” au fost fenomenale, cu adevarat extraordinare. Diferenta intre starea pe care am avut-o la inceperea cursului si starea pe care o am acum, la final, este de la cer la pamant. Aceasta stare a fost obtinuta prin constientizarea elementelor radacina care au stat la baza “propriei creatii” atat de incarcate de neadevar, real spus, incarcate de iluzii si “munca” zecilor de ani in a incerca transformarea iluziei in realitate. Lectii clare si precise, care au in structura ca si element primordial simplitatea pe care am uitat-o in totalitate. Se vede ca mi-au fost necesari 50 de ani si ajutorul unui OM cu adevarat sanatos pentru a reafla ce inseamna simplitatea si bucuria vietii. Instrumente foarte puternice si precise de lucru, indrumare exacta si fermitate in clipa de abatere, pentru pastrarea ritmului si respectarea pasilor ca atare, rezultate uimitoare si reale. Sunt primele momente de o viata, cand ma bucur cu toata inima pentru ca ma aflu in aceasta lume, ca intalnesc oameni si situatii atat de diferite care pareau inspaimantatoare inainte. Un ajutor inestimabil, asa incat, oricat as incerca sa folosesc cuvantul pentru a reda exact, nu pot cuprinde totul. Recunostinta si multumire din inima, draga si minunata Nicoleta!" (Maria Billich)

"Am urmat cursul "Traieste viata pentru care ai fost creat". Pentru mine, momentul intalnirii cu Nico a reprezentat inceputul unei cu totul alte etape a vietii mele, inceputul unei constientizari a cine sunt, inceputul iesirii, cu pasi prudenti, dintr-o lume a umbrelor parca, in care traisem o atat de indelungata perioada de timp. Care ar fi reprezentarea unei astfel de lumi a umbrelor in care ajunsesem sa ma afund mai mult si mai mult? Era o lume a mea pe care o cedasem si continuam sa o cedez  zi dupa zi temerilor, neincrederii si mai ales fricilor de tot felul..  Sigur ca simteam ca nu era bine incotro ma indreptam, insa mintea mea cauta foarte asiduu "vinovatii" in exteriorul ei si de cele mai multe ori reusea sa ii si gaseasca... momente in care, fara sa imi dau seama, ma mai departam cate un pas de mine, de inima mea si de propria-mi viata..
In linii foarte generale, acesta a fost momentul in care Dumnezeu mi-a intins o mana calda si o inima mare, in persoana Nicoletei, si am pornit impreuna cu ea in prima calatorie adevarata in sufletul meu. O calatorie a vindecarii unor rani foarte vechi si foarte dureroase, prin iertare, prin iubire, o calatorie in inima mea in urma careia am inceput sa privesc absolut totul cu alti ochi. De fapt, pot sa spun ca am inceput sa privesc cu inima, iar miracolele din viata mea nu au incetat sa apara si le vad aparand zi dupa zi- asemeni unui copil care a inceput sa mearga de curand- cu momente de recaderi in frica. A fost o calatorie divina pentru care ii voi purta in suflet o profunda recunostinta Nicoletei si o bucurie pana la cer si inapoi de a o fi intalnit! Sunt foarte fericita ca te-am intalnit si iti multumesc din toata inima,  draga mea, Nico!" (Monica S.)

Am invatat sa am rabdare, poate in primul rand, si in fiecare zi invat sa am rabdare.  Daca la inceput era greu, aproape de neconceput, usor, usor, m-am imprietenit cu rabdarea si acum pot spune ca face parte din viata mea.  Nu mai am sindromul "pocnit din degete si se imtampla". Am invatat sa accept ce mi se intampla, sa vad totul ca pe o lectie de viata, in care diversele personaje au venit in viata mea, pentru ca in primul rand eu le-am atras, apoi pentru ca aveau ceva sa-mi spuna despre mine.  Si aici mi-a fost foarte greu, sa accept ca o persoana , care credeam ca mi-a facut rau, imi transmite de fapt ceva despre mine... Am invatat ca totul este legat de perceptie, de felul in care te postezi in fata unui eveniment.  Am invatat puterea cuvantului, cat de usor poti rani cu cuvintele, la fel de usor poti bucura cu ele.  Si am mai invatat ca lasand ego-ul la butoane, nu mi-am prea facut un serviciu.  Am invatat sa spun te iubesc de fiecare data cand o simt.  Am invatat sa fiu acum si aici cat mai des, si sa ma bucur de ce descopar.  Am invatat sa ma observ pe mine, dar si pe cei din jurul meu, fara sa mai simt nevoia sa ii judec, sa-i critic.  Am invatat sa ascult, sa ma bucur de ciripitul pasarelelor.  Mai am inca multe de invatat, dar mai ales am invatat ca in fiecare zi am de invatat aceste lucruri si in fiecare zi sa imi amintesc de toate acestea... Am invatat sa traiesc zi de zi, si nu pentru maine si nu in ieri. Nici unul din toate aceste lucruri nu a fost usor, si totusi odata asimilate parca vin de la sine :)

Asteptam cu bucurie momentul fiecarei noi lectii. Si tot cu bucurie le parcurgeam imediat si apoi inca o data si inca o data... cel mai greu de inteles a fost lectia iertarii si mai ales afirmatia "Dumnezeu este iubirea in care iert" , pana intr-o zi cand m-am trezit si mi s-a parut cel mai frumos lucru spus...

Iti multumesc pentru lucrurile minunate pe care mi le-ai impartasit in cele zece lectii.  Iti multumesc pentru ca te-am cunoscut.(Cristina P)

Am decoperit ca am foarte multe motive pentru care sa fiu recunoscatoare, am descoperit ca merit foarte multe lucruri. Si toate astea doar cu ajutorul tau! Am invatat ca problemele sunt experiente de viata si am reusit sa trec usor peste lucruri care altfel m-ar fi macinat rau. Am inteles ca nimic nu are valoare fara iubire si, chiar daca nu stiu inca sa iubesc asa cum ar trebui, stiu macar ce are valoare si ce nu are valoare in aceasta calatorie care este viata mea! Nu vreau sa mai las nimic din afara sa-mi tulbure linistea interioara. Nu stiu cum sa fac asta,dar stiu ca pot! Si asta doar datorita tie. Multumesc mult, draga mea! Multumesc pentru tot! (Gina M)

Alte cursuri disponibile online:

  • MIRACOLE ŞI ABUNDENŢĂ
  • Relatii Constiente (pentru avansati)
  • Traieste-ti Divinitatea (pentru avansati)
  • Mai mult din ce pot FI- program de antrenament (avansati)

Anunţă-ţi intenţia de participare şi solicită detalii:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Varsta (obligatoriu)

Localitatea

Ai mai participat la cursuri de autocunoaştere? Dacă da, te rog menţionează-le. (obligatoriu)

Ce te motivează să participi? (obligatoriu)

Te aştept cu drag şi îţi doresc o viaţă împlinită!

În serviciu şi iubire,

Nico