Dr Nicoleta Svârlefus- Cursuri si indrumare spirituala. Acum si online!

Autor: Nicoleta - miercuri, 07 decembrie 2011, 2972 vizualizari

Alegerea cea mai importanta pe care o ai de facut in viata este: vrei sau nu sa fii fericit? Esti dispus sau nu, sa dai drumul nefericirii? Esti gata sa afli cine esti?

Iata cum te pot sprijini:

1. Curs individual + consiliere online "Traieste viata pentru care ai fost creat"

Acest program este unul complex, consta in 10 lectii pe care le primesti pe email, si se intinde pe o perioada de aproximativ 40 zile. Pentru fiecare lectie, timpul alocat pentru asimilare si integrare, practica si exercitiu, este de 3-4 zile. La finalul fiecarei lectii, primesti antrenament si consiliere.

Optional, programul poate cuprinde si sedinte de consiliere la tefefon.

Pentru detalii despre acest program: dr_n_svarlefus@yahoo.com

*Acesta este un curs de baza, un demers eficient, pentru oricine vrea sa-si cunoasca adevaratul sine, potentialul real, mai ales daca se afla la inceput de drum in acest sens. Poate fi o alegere inspirata si pentru cei care vor sa integreze si sa aplice cu adevarat ce au citit, aflat, cunoscut pe alte cai.

Este o alternativa excelenta pentru cei care-si doresc sa participe la workshop-ul cu acelasi titlu, dar nu au posibilitatea sa participe din cauza distantei.

Citeste mai multe despre acest curs online, aici!


Oana C: "Pe parcursul acestui curs, am devenit din ce in ce mai constienta de ceea ce sunt, iar acum, odata cu ultima lectie, vad lucrurile in cu totul  alta lumina.
Ele au ramas poate aceleasi, dar eu am ales sa le privesc altfel, sa ma detasez. Nu reusesc intotdeauna, dar ma straduiesc.

Acest curs a fost pentru mine o experienta minunata si a venit in viata mea  la momentul potrivit.
Iti multumesc pentru sprijin, intelegere, rabdare, ingaduinta si pentru ca ai crezut in mine si mi-ai dat sansa sa ma descopar.
Sper ca, la randul meu, sa am ocazia de a-mi aduce contributia si sa dau mai departe tot ce am invatat."

  

2. Curs individual + consiliere online "Miracole si Abundenţă"

Acest program este unul complex, consta in 12 lectii in format pdf, si se intinde pe o perioada de 40- 50 zile. Pentru fiecare lectie, timpul alocat pentru asimilare si integrare, practica si exercitiu, este de 3-4 zile. La finalul fiecarei lectii, primesti antrenament si consiliere.

Optional, programul poate cuprinde si sedinte de consiliere la tefefon.

Pentru detalii despre acest program: dr_n_svarlefus@yahoo.com


Este o alternativa excelenta pentru cei care-si doresc sa participe la workshop-ul cu acelasi titlu, dar nu au posibilitatea, din cauza distantei sau a altor circumstante.

*Acest curs isi propune sa lucreze, nu atat asupra realitatii fizice (banii existenti in viata ta, rezultatele concrete, succes), ci mai ales asupra constiintei abundentei si prosperitatii. Conceptul abundentei este vazut ca un acces liber la resursele nelimitate ale Universului. Caci locul in care iti da intalnire Dumnezeu este constiinta ta. Pe acest principiu, dorintele tale e necesar sa fie mai intai indeplinite in constiinta ta. Si chiar daca nu le vezi inca manifestate in realitatea fizica, poti fi deja recunoscator.

Majoritatea oamenilor depun din ce in ce mai mult efort acolo, afara, in lumea fizica. Ei cred ca abundenta din viata lor depinde de cineva din afara: de bani, de anumite persoane si circumstante. Ei isi pun astfel puterea in afara lor uitand ca acestea nu sunt decat efectele si nu cauza. Adevarata cauza a prosperitatii este prezenta interioara, nivelul de constiinta, integrarea credintei ca abundenta este la indemana tuturor si este dreptul fiecaruia inca de la venirea pe acest pamant.

Pentru a trai o viata in abundenta nelimitata, nu e nevoie de efort, chin, inversunare sau lupta, caci acestea sunt incompatibile cu abundenta. E insa necesar sa te concentrezi asupra Sinelui Divin, asupra realizarii interioare, prin iubire. Caci acolo este sursa abundentei pe care ai cautat-o atata. Nu e nevoie sa te ocupi de implinirea dorintelor, ci sa crezi in implinirea lor, sa ai incredere in Sursa tuturor lucrurilor, Dumnezeu.


3. Indrumare spirituala si consiliere transpersonala individuala online. Pentru detalii, scrie-mi la dr_n_svarlefus@yahoo.com

In functie de necesitatile tale, vom stabili impreuna durata consilierii, care sunt pasii de parcurs si modalitatea/etapele de comunicare.

Acest program cuprinde 1-5 sedinte de consiliere pe email. Numarul sedintelor va fi stabilit in functie de necesitati si de comun acord.

Dupa solicitarea scrisa a acestui gen de consiliere, vei primi un email cu cateva intrebari, esentiale pentru a identifica punctul in care te afli, angajamentul tau de a lucra cu tine, precum si disponibilitatea de a te lasa indrumat.

Tariful este personalizat.

* Acest program este recomandat in special celor care au mai facut demersuri in sensul autocunoasterii si transformarii personale, iar acum au nevoie de antrenament specific.


3. Indrumare spirituala si consiliere transpersonala de grup, fata in fata (workshop-uri).


Din inima,

Nicoleta SvârlefusAstro Shop

Cele mai noi articole