DAR de 2023 - eveniment ONLINE, 21 Decembrie 2023

Autor: AstroCafe.ro - luni, 11 decembrie 2023, 1442 vizualizari

Cu Recunoștință, Acceptare, Bucurie

Unul dintre cele mai împuternicitoare evenimente, un spațiu pe care îl deschid la fiecare final de an, pentru a așeza într-un loc de pace, în interiorul nostru, toate experiențele, provocările, lecțiile, darurile și binecuvântarile anului care se încheie. Și uneori e nevoie de spațiul adecvat. Uneori nu vedem toate darurile. 

Mereu aștept cu bucurie această întâlnire care, atât pe mine cât și pe fiecare particpant, ne atinge într-un mod profund și în același timp blând. Are o magie aparte, așa cum și celălalt eveniment anual “Creează-ti anul 2023” are. 

Anul 2023 a fost despre maturizare emoțională, despre asumarea propriilor trăiri, alegeri și rezultate. A fost despre vindecare, transformare interioară cu impact mai ales în relațiile noastre. A fost un an care, prin provocările lui, ne-a adus mai aproape de Calea Sufletului nostru.

Pe alocuri, anul 2023 s-a simțit plin de zbucium sufletesc, dar deseori ne-a pus și în contact cu un loc de pace interioară și prezență. Ne-a învățat cum sa ne recăpătăm autoritatea, puterea, autencitatea. 

Mulți dintre noi am făcut pași semnificativi către cine suntem cu adevărat. 

Și călătoria continuă, dar vino să sărbătorim pașii făcuți împreună. Vino să accesezi claritatea, împăcarea și recunoștința pentru tot ce a fost așa cum a fost. Te voi însoți cu blândețe într-un proces de conștientizare care te va lăsa cu putere și înțelegere, cu claritate și bucurie. 

Și da, e important cum închei un an. Și cu cine, desigur :) E important din ce loc privești o etapă care se încheie. Asta determină natura și abordarea noii etape, 2024.

Te aștept pe 21 Decembrie, cu bucurie și cu o inimă tot mai deschisa în urma transformărilor prin care și eu am trecut în acest an. 

Rezervă-ți locul prin completarea formularului de înscriere și efectuarea plății. Aici ai toate detaliile  https://forms.gle/qPL7ZqkTnPqunVXt7 

Sau, dacă esti in București, te aștept cu drag pe 17 Decembrie la evenimentul in persoană, să ne și vedem/cunoaștem Aici ai detalii https://forms.gle/v1W1QrRoLGL25nhv9 

Astro Shop

Cele mai noi articole