Curs HUNA intensiv, Bucuresti – 18 octombrie 2014

Autor: AstroCafe.ro - joi, 02 octombrie 2014, 1262 vizualizari
Curs HUNA intensiv, Bucuresti – 18 octombrie 2014

Secretele invataturilor Huna s-au pastrat tainic in Hawaii, iar astazi sunt accesibile omului modern intr-un mod facil.

Catalogata ca traditie samanica si psiho-spirituala, Huna invata ca fiecare dintre noi creeaza o experienta personala a realitatii prin credinte, atitudini, asteptari, judecati, sentimente si actiuni. Schimbarea modului predominant de gandire modifica propria lume si interactiunile cu Universul; noi suntem cocreatori impreuna cu Universul insusi. Huna ofera o viziune centrata in iubire, prin care Omenirea, Natura si Divinul sunt parti armonioase ale unei comunitati cosmice.

CHEIA pentru o viata implinita consta in armonizarea celor 3 Sine sau minti din care este constituita fiinta umana: mintea subconstienta, mintea constienta si mintea supraconstienta. Mintea subconstienta (Sinele Inferior) este depozitul intregii memorii si sediul emotiilor. Mintea constienta (Sinele Mijlociu) are constienta de sine si capacitatea de a rationa, iar Sinele Superior se gaseste intr-un plan superior de constiinta si construieste viitorul nostru pornind de la gandurile, temerile si sperantele Sinelor Mijlociu si Inferior.

MAIESTRIA DE SINE se rezuma astfel in Huna: “Nu exista nici o putere in afara ta, pentru ca puterea lui Dumnezeu, Universul, lucreaza prin tine in viata ta. Tu esti canalul activ, mai mult sau mai putin constient, al acestei puteri, alegerile tale si deciziile tale doar o directioneaza. Nimeni nu poate avea putere asupra ta sau asupra destinului tau daca nu il lasi s-o faca”.

MANA este forta vietii, iar PRACTICA Huna te invata sa o contruiesti, astfel aducand rezultate in dezvoltarea personala: vindecarea emotionala, o mai mare fericire, armonie, intelepciune, capacitatea de a influenta pozitiv destinul, manifestarea abundentei. 

Alte beneficii: echilibrare energetica; vindecare, stimularea refacerii starii de sanatate si vitalitate fizica; imbunatatirea relatiilor interpersonale, gestionarea situatiilor conflictuale; repararea prejudiciilor; cresterea vibratiei si a constiintei spirituale; optimizarea energetica a alimentatiei.

TEMATICA:

Introducere: Ce este Huna? Principii, concepte.

Utilizarea functiilor, activari, meditatii, exercitii de respiratie si terapie energetica: Intensificarea curgerii manei prin corp, Fortifierea aurei, Izvorul Manei si meditatia Binecuvantarile Pamantului, Respiratiei HA si metoda Piko-Piko, Intensificarea curgerii energiei in sistemul nervos, sistemul circulator si organe, Fundatia Inimii si Ochiul Florii Kanaloa, Curatarea  subconstientului, Purificarea mentala, Energia Detoxifierii, Energia vindecarii Huna si Procedura de vindecare Kahi, Armonizarea celor Trei Sine, Inima Soarelui, Crucea de Foc, Apa Bucuriei, Acum – Manawa, Ciclul celor 5 elemente: pamant, apa, foc, aer, eter, Activarea Ho-o-pono-pono, Fuziunea Sufletului, Meditatia Nalu, Lucrul individual cu energia (Sursa Spirituala - Kahuna Aumakua).

CONTINUTUL cursului: 

Scurta prezentare teoretica. conectare la energiile Huna, care ulterior pot fi utilizate in practica personala fara a necesita supervizare. Se vor invata exercitii de respiratie, scurte meditatii, terapie energetica individuala si lucrand cu alta persoana, tehnica rugaciunii Huna.

DURATA: 8 ore cu posibilitatea de prelungire, in functie de dinamica grupului. 

Se ofera suport de curs in limba romana si diploma.

FACILITATORMirela Ceaus, licentiata in teologie si stiinte sociale (1999), consilier psihologic si formator. 

Informatii privind experienta ezoterica a facilitatorului, beneficiile energiilor Huna si marturii de la cursuri se regasesc la:http://hunalove.blogspot.ro/

Detalii organizatorice: BUCURESTI- 18 octombrie 2014.

Rezervarea locului si relatii suplimentare NUMAI la mirelaceaus@yahoo.com Astro Shop

Cele mai noi articole